Kadem Rize, kandilde depremzedeler için buluştu

Kadem Rize, kandilde depremzedeler için buluştu Kadem Rize temsilciliği Miraç Kandili’nde depremzedeler için başlattığı atkı bere örme kampanyasını Berat Kandili’nde dualarla tamamladı. Toplanan örgüler depremzedelere ulaştırılacak. HABER:ARZU ERBAŞ Yaşanan deprem sonrası Miraç Kandili’nde buluşan Kadem Rize temsilciliği üyeleri atkı bere örme kampanyası başlattı. Rize Valisi Kemal Çeber ’in eşi Neslihan Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Kadem Rize, kandilde depremzedeler için buluştu
Kadem Rize temsilciliği Miraç Kandili’nde depremzedeler için başlattığı atkı bere örme kampanyasını Berat Kandili’nde dualarla tamamladı. Toplanan örgüler depremzedelere ulaştırılacak.
HABER:ARZU ERBAŞ
Yaşanan deprem sonrası Miraç Kandili’nde buluşan Kadem Rize temsilciliği üyeleri atkı bere örme kampanyası başlattı. Rize Valisi Kemal Çeber ’in eşi Neslihan Çeber ve Belediye Başkanı Rahmi Metin’in eşi Fatma Metin’inde destek verdiği kampanyada Rize’deki depremzede kadınlarında katkıları ile hazırlanan örgüler Berat Kandili’nde toplandı. Duaların okunduğu gecede Malatyalı depremzede kadınlarda Kadem temsilciliğinde yöresel yemeklerinden hazırlayarak kültürel bağların güçlendirilmesi sağlandı.
ATKI VE BERELER DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILACAK
Atkı ve berelerin depremzedelere ulaştırılacağını söyleyen KADEM Rize Temsilcisi Öznur Günay “Miraç Kandili’nde depremzede kardeşlerimiz için başlatılan atkı bere kampanyasını Berat Kandili’nde dualar eşliğinde taçlandırdık. Afet bölgesindeki kardeşlerimiz için sıcak bir dokunuş amacıyla ilimizde misafir olan afetzede kardeşlerimizle birlikte Rizeli kadınlarımızın elemeği göz nuru örgüleri inşallah en kısa zamanda sahiplerine ulaştırılacaktır. Berat Kandili’ndeki buluşmamamızda ise Malatyalı kadınlarımız kendi yöresel yemeklerinden hazırlayarak iller arası kültürel bağlarımızı güçlendirdi. Kampanyamıza destek veren başta sayın valimizin kıymetli eşleri Neslihan Ayan Çeber ve belediye başkanımızın kıymetli eşleri Fatma Metin ve tüm emektar Rizeli hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş