İyidere’de Ramazan kolileri depremzedeler için hazırlanıyor

Rize’nin İyidere ilçesinde, Belediye Başkanı Saffet Mete ile birlikte karar alan muhtarlar, bu yıl hazırlanacak Ramazan kolilerini deprem bölgesine gönderecek. HABER:ARZU ERBAŞ İyidere’de her yıl Ramazan ayında iş adamlarının desteği ile hazırlanan Ramazan kolileri bu yıl deprem bölgesine gönderilecek. Belediye Başkanı Saffet Mete’nin ilçe muhtarı ile yaptığı toplantıda, 800 adet Ramazan kolisini deprem bölgesine gönderme..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize’nin İyidere ilçesinde, Belediye Başkanı Saffet Mete ile birlikte karar alan muhtarlar, bu yıl hazırlanacak Ramazan kolilerini deprem bölgesine gönderecek.

HABER:ARZU ERBAŞ

İyidere’de her yıl Ramazan ayında iş adamlarının desteği ile hazırlanan Ramazan kolileri bu yıl deprem bölgesine gönderilecek. Belediye Başkanı Saffet Mete’nin ilçe muhtarı ile yaptığı toplantıda, 800 adet Ramazan kolisini deprem bölgesine gönderme kararı alındı.
Başkan Mete Ramazan kumanyalarının 25 Mart’ta deprem bölgesine sevk edileceğini belirterek “Muhtarlarımızla aldığımız ortak kararla iş adamlarımızın hazırladığı 800 Koli Ramazan kumanyasını deprem bölgesine göndereceğiz. Yine aynı şekilde her yıl yaptığımız gibi ilçemizde bulunan 14 Market ve bakkalımıza eşit şekilde hazırlanması için dağıtılan Ramazan kumanyalarımızı 25 Mart günü Deprem Bölgesine sevkiyatını sağlamış olacağız. Bu Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız ilçemizde bulunan herhangi bir marketten Ramazan kumanyası alıp belediyemize teslim edebilir. Her yıl olduğu gibi bu yılda bizlerden hiçbir zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm İyidereli hemşerilerimize, muhtarlarımıza ve ilçe esnafımıza çok teşekkür ederim. Biz çok büyük bir aileyiz” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş