İŞTE BU

Çaykur Rizespor Spor Toto süper ligde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kasımpaşa sporu 1-0 maglup ederek üç altın puanla evine döndü.   Atmaçalar aldıgı bu anlamlı galibiyetle cıkışını sürdürecektir. Yaptıgı transferlerle bu ligde fırtınalar koparacagını düşünüyoru. atılan gol ve maç bitene kadar yapılan mücadele bütün futbolcular yüregini ortaya koyarak mücadele ettiler. Sezonda Fenerbahce karşısında alınan..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur Rizespor Spor Toto süper ligde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kasımpaşa sporu 1-0 maglup ederek üç altın puanla evine döndü.

  Atmaçalar aldıgı bu anlamlı galibiyetle cıkışını sürdürecektir. Yaptıgı transferlerle bu ligde fırtınalar koparacagını düşünüyoru. atılan gol ve maç bitene kadar yapılan mücadele bütün futbolcular yüregini ortaya koyarak mücadele ettiler. Sezonda Fenerbahce karşısında alınan galibiyetten sonra Kasımpaşayıda yenerek ikinci galibiyetini alarak büyük bir moralle devamı gelecektir düşünüyorum. Şimdi sırada Bu hafta Pazar günü Kendi sahasında karşılaşaçak olan Akhisar maçında bütün türübünler dolmalıdır. 

Alınan galibiyet, alınan üç puan İŞTE BU  , ,  

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş