İstanbul ve Ankara’dan gelenler

İstanbul ve Ankara’dan gelenler Havalimanı açılışı için Ulaştırma Bakanlığı AYGM tarafından tahsis edilen uçaklarla Ankara ve İstanbul’dan birçok dost geldi. Tanıdıklar arasında eski yeni siyasetçi ve atanmış atanmamış bakanlarda var. Eğitimci, bürokrat, tanıdık bildik böyyük gazetelerin yazarları da havalimanı heyecanımıza ortak oldu. Yandaş gazeteciler gördükleri kalabalıktan ziyadesiyle memnun olduklarını şimdiden satırlarında yansıtmaya başladı. Bazı gazeteci..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

İstanbul ve Ankara’dan gelenler

Havalimanı açılışı için Ulaştırma Bakanlığı AYGM tarafından tahsis edilen uçaklarla Ankara ve İstanbul’dan birçok dost geldi.

Tanıdıklar arasında eski yeni siyasetçi ve atanmış atanmamış bakanlarda var.

Eğitimci, bürokrat, tanıdık bildik böyyük gazetelerin yazarları da havalimanı heyecanımıza ortak oldu. Yandaş gazeteciler gördükleri kalabalıktan ziyadesiyle memnun olduklarını şimdiden satırlarında yansıtmaya başladı.

Bazı gazeteci dostlar havalimanında sıkıştırılmış ve yamaçlardaki Çay bahçelerine kaymış kalabalığı bayramda gelen İmamoğlu ile kıyasladı. Neymiş İmamoğlu bu kalabalık karşısında çok az bir kalabalıkla karşılanmış deme cüretinde bulunanlar oldu.

Doğrudur Rize havalimanı çok kalabalıktı. Azerbaycan’dan bile havadan gelen bir uçak dolusu katılımlar vardı. Artvin’den, Erzurum’dan, Trabzon, Ordu, Giresun’dan partililer ve reise daha iyi koltuklara ataması için gözünde görünmemiş lazım diyebilecek bürokratlar gelmişti.

Siyah plakalı araç sayısı Rize’dekilerden fazlaydı. Sakarya’dan Ağrı’dan Belediye Başkanları geldi gördüm konuştum. Hoş gelmişler.

Kısaca gerçekten kalabalıktı ama bindirilmiş kıtalardı bu kalabalık, günlerdir ilçe ve köylerden Erdoğan’ı görmek için davet anonsları yapan AKP teşkilatları kiraladıkları araçlarla Havalimanına insan taşıdı.

AKP ekibi İl Başkanından köy temsilcisine kadar günlerdir uyumadı. İlk Uçak ilk Havalimanı heyecanını birlikte yaşadık.

İki Devlet Başkanı

Rize’de iki devlet başkanını aynı anda bir arada gördüm. Gördüm diyorum zira Rize’de iki Cumhurbaşkanını aynı karede hiç görmemiştim.

İki devlet tek millet kardeş.

Kardeş devletimiz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Bakü isimli devlet uçağı ile Rize-Artvin havalimanına iniş yaptı.

Biz Rize’de iki Devlet Cumhurbaşkanını ilk kez görürken, misafir Aliyev’de Rize’ye ilk kez geldiğini, Rizelilerin vatansever çalışkan olduğunu ve uçağın penceresinden bakarken cennete indiğinden bahsetmesi yurdumuzun ne kadar değerli ve önemli olduğunun tespitiydi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş