IŞIĞA 3800 METRE KALDI

-OVİT %70 DELİNDİ. -DÜNYANIN 2.EN UZUN ÇİFT TÜP TÜNELİNDE IŞIĞA 3800 METRE KALDI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan Ovit Tünelinde delme çalışmaları %70 oranında tamamlandı. Dünyanın en uzun 2.çift tüplü tüneli olacak olan Rize-Erzurum arasında ki Ovit Tünelinde %70 delme gerçekleştiği açıklandı. Ovit Tüneli şantiyesinde çalışanlarla iftar yemeğinde buluşan Rize Valisi Ersin..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

-OVİT %70 DELİNDİ.

-DÜNYANIN 2.EN UZUN ÇİFT TÜP TÜNELİNDE IŞIĞA 3800 METRE KALDI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olan Ovit Tünelinde delme çalışmaları %70 oranında tamamlandı.

Dünyanın en uzun 2.çift tüplü tüneli olacak olan Rize-Erzurum arasında ki Ovit Tünelinde %70 delme gerçekleştiği açıklandı. Ovit Tüneli şantiyesinde çalışanlarla iftar yemeğinde buluşan Rize Valisi Ersin Yazıcı yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tünel çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ersin Yazıcı burada yaptığı konuşmasında’burada dünya markası bir tünel yapılıyor. Yetkililerimiz 24 saat vardiyalı olarak çalışma yapıyor. Bugün aldığımız en son verilere göre tüneldi %70 oranında delme gerçekleşti. Hedefimiz olumsuz bir aksaklık olmadan söz verdiğimiz 25 ağustos 2016 da delme işini tamamlamak.Çalışmalar şu anda istediğimiz gibi devam ediyor’dedi..

Havalandırma için 1700 metre tünel

Tünel havalandırması için tesbit edilen bir yrede 1700 metrelik havalandırma denilen yaklaşım tüneli deliniyor.Ovit zirvesinin ortalama 850 metre aşağısından delinen tünel içinde 49 tane araç geçiş yeri, 22 adet sığınma cebi yapılıyor.VALİ OVİT ÇALIŞANLARI (1)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş