İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI C TEMEL EĞİTİM DUYURUSU

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI C TEMEL EĞİTİM DUYURUSU 8 Temmuz 2015 – 30-Temmuz 2015 tarihleri arasında uzaktan eğitim, 31 Temmuz- 18 Ağustos 2015 tarihleri arasında yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi yapılacaktır. Başvuru Şartlarına uygun olarak eksiksiz bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Son Başvuru Tarihi:7 Temmuz 2015 İş Güvenliği Uzmanlığı..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI C TEMEL EĞİTİM DUYURUSU

8 Temmuz 2015 – 30-Temmuz 2015 tarihleri arasında uzaktan eğitim, 31 Temmuz- 18 Ağustos 2015 tarihleri arasında yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilmesi planlanan İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitimi yapılacaktır. Başvuru Şartlarına uygun olarak eksiksiz bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi:7 Temmuz 2015

İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Temel Eğitim Başvuru Şartları:

Eğitime sadece mühendis, mimar, fizikçi, kimyager, biyolog, teknik öğretmenler ve iş sağlığı ve güvenliği programı mezunları başvurabilir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi Uzaktan eğitim + Yüz yüze eğitim + Uygulama Eğitimi den oluşmaktadır.

Uzaktan eğitim (90 saat), kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla size gönderilecek olan kullanıcı adı ve şifre vasıtasıyla internet üzerinden gerçekleşecektir. Katılımcıların ses, görüntü ve ders içeriklerini açabilecek yeterince hızlı internet bağlantısı, yeterli donanımda bilgisayara ve bilgisayar kullanım bilgisine sahip olmaları gerekir. Uzaktan eğitim içeriklerinin tamamının yapılması zorunludur. Uzaktan Eğitime süre olarak %90 devam zorunludur. Uzaktan eğitim tarih aralığında bütün derslerin içeriğini tamamlama zorunludur. Uzaktan eğitimin %90’lık kısmı eş zamansız olup, belirtilen tarih aralığında istenilen zamanda yapılabilir, %10’luk kısmı eşzamanlı (senkron) olarak; bildirilen tarih ve saatlerde internet üzerinden canlı gerçekleştirilecektir.

Yüz yüze eğitim (90 saat) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. (Adres: Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Zihni Derin Yerleşkesi – Fener Mahallesi 53100 Merkez/RİZE). Yüz yüze eğitimde en fazla 6 saat devamsızlık hakkınız bulunmaktadır. Yüz yüze eğitim ders programı kesin kayıttan sonra e-posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

Dikkat !!! Sınıflar ancak kesin kayıt sayıları 25 kişi olduğu zaman açılabilecektir. Kayıtlar sınıf kontenjanı ile sınırlıdır. Yeterli başvuru olmayan sınıflar iptal edilecektir.

Uygulama Eğitimi (staj) (40 saat) yüz yüze eğitimin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde tamamlanacaktır. Uygulama eğitimine %100 devam zorunludur. Lütfen yüz yüze eğitime gelmeden Uygulama Eğitimi yapacağınız yeri belirleyiniz ve işyeri SGK Sicil numarasını temin ediniz. Uygulama eğitimi yapılacak işyerlerinde; iş güvenliği uzmanı bulunması gerekir.

Başvurudan önce bilinmesi gerekenler:

Başvurular şahsen başvuru yoluyla alınacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

Başvuru için gerekli belgeler:

1-Başvuru dilekçesi: Dilekçedeki bilgiler sizinle iletişime geçmek ve işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanılacağından istenen tüm bilgileri hatasız ve eksiksiz olarak, bilgisayar ortamında doldurunuz ve yazdırarak imzalayınız. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

2-Diploma: Diploma ya da geçici mezuniyet belgesi. Aslının eğitime gelindiğinde ibraz edilmesi halinde eğitim kurumumuz “ASLI GİBİDİR” onayını yapacaktır. Diplomanın veya geçici mezuniyet belgesinin ıslak imzalı noter onaylı veya mezun olunan okul onaylı sureti de geçerli olacaktır.

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi/Nüfus Kayıt Örneği: Aslı eğitime gelindiğinde ibraz edilecek ve aslı gibidir yapılacaktır.

Başvuru:

Başvuru için gerekli belgelerden 1.Başvuru Dilekçesi, 2.Diploma/Geçici Mezuniyet belgesini ve Nüfus Cüzdanı / Nüfus Kayıt örneğini 3 ek olacak şekilde hazırlanmalıdır.

Lütfen sorularınızı telefon ve e posta ile iletiniz.

Telefon: 0464 223 52 18 e-posta: [email protected]

Eğitim Ücreti 1000 TL +%18 KDV dahil 1180 TL

Banka: Ziraat Bankası Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Şubesi

IBAN: TR82 0001 0023 1351 7044 0350 03

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’ne

Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinizce, …./…/2015 tarihinde başlatacağınız ……………………………………. sertifika programına katılmak istiyorum. Kayıt başvuru işlemleri sırasında; yanlış hesaba ücret yatırma, çift ücret yatırma, kayıt iptali vb. gibi nedenlerle yatırılan ücretler için iade talep etmeyeceğim.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

.…./…../2015

Adı/soyadı

İmza

Yukarıda bilgileri verilen kurs kayıt ücreti olarak ……………….. TL’yi kurs bitimine kadar ödemeyi taahhüt ediyorum. ……../……../2015

Ad-Soyad/İmza:

KATILIMCI BİLGİLERİ

TC Kimlik No:

Adı Soyadı:

Çalıştığı kurum:

Mezuniyet

durumu: ™İlkokul ™Lise ™Ön lisans ™Lisans

E-Posta:

Cep telefonu: 0 ( )

İş Telefonu: 0 ( )

Faks: 0 ( )

İstenilen evraklar:

1-Dilekçe

2-Nüfus cüzdan fotokopisi

3- Diploma Fotokopisi

4- Katılım ücreti dekontu

Banka / Hesap Bilgileri

Banka: Ziraat Bankası Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Şubesi

IBAN:

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş