İlyas Gör: Sanal formüler değil Aziz Milletimizin formülleri geçerlidir

İlyas Gör: Sanal formüler değil Aziz Milletimizin formülleri geçerlidir Ak parti Rize Millet vekili Aday Adayı İlyas Gör ,Rize’de Basın temsilcileri onuruna verdiği kahvaltıda adaylık sürecini değerlendirdi. 7 Haziran Millet Vekilliği seçimleri için Rize’den Aday Adayı olan İlyas Gör ,Rize Kültür park’ta Rize Basını onuruna verdiği sabah kahvaltıda ,Rize’de yapılan Temayül yoklaması,Ankara’da gerçekleştirdikleri Mülakat,Rize ve..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

İlyas Gör: Sanal formüler değil Aziz Milletimizin formülleri geçerlidir

Ak parti Rize Millet vekili Aday Adayı İlyas Gör ,Rize’de Basın temsilcileri onuruna verdiği kahvaltıda adaylık sürecini değerlendirdi.

7 Haziran Millet Vekilliği seçimleri için Rize’den Aday Adayı olan İlyas Gör ,Rize Kültür park’ta Rize Basını onuruna verdiği sabah kahvaltıda ,Rize’de yapılan Temayül yoklaması,Ankara’da gerçekleştirdikleri Mülakat,Rize ve İstanbul’da gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamalarda bulundu.

Gör: 1980 Yıllarından itibaren siyasetin içinde olduğunu ,28 yaşından beri bitmez tükenmez bir enerjiyle Refah partisinde kendirli teşkilatı olmak üzere çeşitli kademelerde görev yaptığını ifade ederek, bugün ki siyasi yelpazede Ak Partide yolumuza devam ediyoruz.

SEVADIMIZ MİLLET İŞİMİZ HİZMET DİYEN GÖR ,ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Çalışmalarımız çok güzel bir şekilde devam ediyor,Rize’de 1-2 belde hariç hemen hemen bir çok yere giderek çalışmalarımızı ,kendimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık.Büyük bir teveccühle karşılandığımızı referansımızın çok iyi şekilde gittiğini söyleyebilirim.

Ama şunu iyi biliyoruz ki ,siyasette garanti diye bir şey yok ,biz çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıyoruz ,gerek kamuoyu yoklamaları gerek anket sonuçları iyi yolda olduğumuzu gösteriyor, bu işin olacağını listeye gireceğimi söylüyorlar.

Geçen hafta Anakara’da yapılan mülakatın çok iyi geçtiğini , her adaya sorulan neden ak parti ve siyaset dendiğinde , bizim tabandan geldiğimizden dolayı bize bu sorular sorulmadı, dostlarımız ; iyi bir çıkış yakaladınız yolunuza devam ediniz başarılı bir çalışma geçirdiniz bir an önce Rize ye gidin anketler yapılacak çalışmalarınıza devam ediniz denilerek ,biz İstanbul’a geçerek ,hemşerilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalarla çok faydalı olumlu işler yaptık.

Zaman geçirmeden Rize’ye gelerek çakışmalarımıza büyük bir zevk ve aşkla devam ediyoruz.Bugün burada gerçekleştirdiğimiz basın toplantıda kendimizi size daha iyi tanıtmak ve kamuoyu bizi daha iyi tanısın diye bu toplantıyı gerçekleştirdik.

Bugün bizimle burada olan çok değerli basın mensuplarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş