İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN GAZETECİLERE VİRÜS KORUYUCU MALZEME YARDIMI

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN GAZETECİLERE VİRÜS KORUYUCU MALZEME YARDIMI İSMET KÖSOĞLU RİZE-İletişim Başkanlığı tarafından görev yapan basın kartı sahibi gazetecilere virüsten koruyucu malzeme çantası gönderildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un yardım ve talimatlarıyla hazırlanan Virüse karşı koruyucu malzeme seti olarak hazırlanan çantayı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı Rize’deki basın kartı sahibi gazetecilere ulaştırdı. İletişim Başkanlığının..

Tarih : Okunma : 8 Defa Okundu... Yorum Yap

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN GAZETECİLERE VİRÜS KORUYUCU MALZEME YARDIMI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-İletişim Başkanlığı tarafından görev yapan basın kartı sahibi gazetecilere virüsten koruyucu malzeme çantası gönderildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un yardım ve talimatlarıyla hazırlanan Virüse karşı koruyucu malzeme seti olarak hazırlanan çantayı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı Rize’deki basın kartı sahibi gazetecilere ulaştırdı. İletişim Başkanlığının çantası içinde ateş ölçüm cihazı, maskeler, eldivenler, ıslak mendil, peçete, dezenfekte için kolonya ve sıvı el yıkama sabunu bulunuyor. Rize Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Faik Bakoğlu İletişim Başkanlığının kötü günler geçirdiğimiz günümüzde gazetecileri unutmayarak böyle bir seti hazırlamasından memnun olduk, her şeyden önce insan sağlığı gelir 24 saat görev başında olan biz gazeteciler için güzel bir jest oldu’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş