İKİZDERE’DEN ÖĞRENCİLER ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

İKİZDERE’DEN ÖĞRENCİLER ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Cumhuriyetin 100.yılında; İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 12.sınıf öğrencileri Erzurum Atatürk Üniversitesini ziyaret etti. 12.sınıf öğrencilerinin YKS sınavı hazırlık sürecinde motivasyonlarını artırmak ve Atatürk Üniversitesi’ni tanıtmak amacıyla İlçe Kaymakamlığı desteğiyle Erzurum’a götürüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE’DEN ÖĞRENCİLER ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Cumhuriyetin 100.yılında; İkizdere Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 12.sınıf öğrencileri Erzurum Atatürk Üniversitesini ziyaret etti.

12.sınıf öğrencilerinin YKS sınavı hazırlık sürecinde motivasyonlarını artırmak ve Atatürk Üniversitesi’ni tanıtmak amacıyla İlçe Kaymakamlığı desteğiyle Erzurum’a götürüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz konu hakkında yaptığı açıklamada ‘’İlçemizdeki 12. Sınıf öğrencilerimize Sayın Kaymakamımızın desteğiyle bölgemizdeki Üniversitelerimizi ziyaret ettiriyoruz. Öğrencilerimizi bu kez Erzurum Atatürk Üniversitesine götürdük. Amacımız öğrencilerimizin yükseköğretime en iyi şekilde hazırlamaktır. Sayın Kaymakamımızın desteğiyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında ilçemizdeki tüm öğrencileri en az bir etkinliğe katmayı planladık. Bazı öğrencilerimizi yüzme faaliyetine, bazılarını gençlik kamplarına, tüm öğrencilerimizi de sinema etkinliğine gönderiyoruz. Sayın Kaymakamımıza eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum. İkizdere ilçemizde bir ekip ruhuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyıl’ını gerçekleştirecek gençliği yetiştirmek temel hedefimizdir” dedi.

Öğrencilersonra tarihi ve doğal güzellikleri yerinde gördü. Çifte Minare, Palandöken ve Erzurum Müzesi öğrencilerin ilgisini çekti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş