-İKİZDERE’DE YAYLA EVLERİNDE YAŞAM MALZEMESİ BIRAKILMAMASI İSTENDİ.

-İKİZDERE’DE YAYLA EVLERİNDE YAŞAM MALZEMESİ BIRAKILMAMASI İSTENDİ. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize’nin İkizdere ilçesinde Camilerden, boşalan yayla evlerinde yaşam malzemesi bırakılmaması konusunda güvenlik güçlerinin hazırladığı bildiri vatandaşa duyuruldu. Yayla sezonunun sona erdiği belirtilen bildiride yaylada yiyecek ve diğer yaşam malzemesi bırakılmaması konusunda dikkatli olunması istendi. İkizdere’de birçok köyümüzün yaylası var. Yayla sezonu büyük oranda okulların açılmasıyla bitiyor…

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE’DE YAYLA EVLERİNDE YAŞAM MALZEMESİ BIRAKILMAMASI İSTENDİ.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize’nin İkizdere ilçesinde Camilerden, boşalan yayla evlerinde yaşam malzemesi bırakılmaması konusunda güvenlik güçlerinin hazırladığı bildiri vatandaşa duyuruldu.

Yayla sezonunun sona erdiği belirtilen bildiride yaylada yiyecek ve diğer yaşam malzemesi bırakılmaması konusunda dikkatli olunması istendi. İkizdere’de birçok köyümüzün yaylası var. Yayla sezonu büyük oranda okulların açılmasıyla bitiyor. Son aylara kadar yaylada kalan hayvan sahipleri de var. Yayladan ayrılırken mümkünse evlerde baharda kullanılmak için bırakılan dayanıklı gıda maddeleri bırakılmasın. Yiyecek ve yatak, kap kacak gibi malzemeleri köye geri götürün. Yaylada önümüzdeki yıl kullanılması için yakacak malzeme bırakmayın. Temizlik malzemesi bırakmayın. Güvenlik konusunda hepimizi güvenlik kuvvetlerine yardımcı olmalıyız. Yaşam malzemesi bırakmamakta bu çalışmaya yardımcı olmanın bir yoludur. Yaylada yiyecek bırakmayınız’ denildi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş