İKİZDEREDE KORONA İLAÇLAMASINA DEVAM

-İKİZDEREDE KORONA İLAÇLAMASINA DEVAM İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Tüm yurtta Koronavirüsle mücadele çalışmasına devam ediliyor. İlçedeki kamu kurum kuruluşları yeni baştan dezenfekte ediliyor. İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı’nın talimatlarıyla kamu kuruluşları hizmet odaları yeniden ilaçlanıyor. Kaymakam desteğiyle Covid-19 ile mücadele kapsamında İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar11 Mart’tan bu yana ikinci kez yeniden başladı. Kaymakam Cafer..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE KORONA İLAÇLAMASINA DEVAM

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Tüm yurtta Koronavirüsle mücadele çalışmasına devam ediliyor. İlçedeki kamu kurum kuruluşları yeni baştan dezenfekte ediliyor.

İkizdere Kaymakamı Cafer Kaymakçı’nın talimatlarıyla kamu kuruluşları hizmet odaları yeniden ilaçlanıyor. Kaymakam desteğiyle Covid-19 ile mücadele kapsamında İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar11 Mart’tan bu yana ikinci kez yeniden başladı.

Kaymakam Cafer Kaymakçı dezenfekte çalışması hakkında yaptığı açıklamada’ vatandaşlarımızın korunma önlemleri kapsamında Kaymakamlık binasının her iki giriş kapısına dezenfektan konulup, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza maske ve dezenfektan yardımında bulunuyoruz. Başından beri uyguladığımız tedbirler sonucunda dışarıdan ilçemize hastalık girişine engel olmaya çalışıyoruz. İlçemiz köy ve mahallelerine gelen vatandaşlarımızın karantina tedbirlerini büyük bir titizlikle takip ettik uyguladık uygulamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza da göstermiş oldukları hassasiyette n dolayı teşekkür ediyorum’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş