İKİZDEREDE 80 TON KÖMÜR DAĞITILDI.

  İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından 105 muhtaç vatandaşa 80 ton yakacak kömür dağıtıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kimlikleri tespit edilen 105 kişiye toplamda 80 ton kömür dağıtıldığını söyleyen Kaymakam V.Adem Topaca’kış mevsiminde kimsenin açıkta ve soğukta kalmasını istemeyiz. Devletimiz herkese her zaman yardıma hazırdır. Muhtaç vatandaşlarımıza gerekli..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

 

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından 105 muhtaç vatandaşa 80 ton yakacak kömür dağıtıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kimlikleri tespit edilen 105 kişiye toplamda 80 ton kömür dağıtıldığını söyleyen Kaymakam V.Adem Topaca’kış mevsiminde kimsenin açıkta ve soğukta kalmasını istemeyiz. Devletimiz herkese her zaman yardıma hazırdır. Muhtaç vatandaşlarımıza gerekli kömürleri tesbit ederek dağıttık. İhtiyacı olan herkese ulaştığımızı tahmin ediyorum. Bu konuda muhtarlarımıza çok iş düşüyor.Vakıf Müdürümüzün Muhtarlarla elbirliği içinde tespit ettiği muhtaç ailelerle 80 ton yakacak kömürümüzü dağıttık.Birçoğunun evine kadar Vakfımızın araçlarıyla kömürleri taşıdık’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş