-İKİZDERE ŞUBAT AYINDA KAR ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

-İKİZDERE ŞUBAT AYINDA KAR ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR -11 PETRAN KAR ŞENLİĞİ,7.ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN İLGİ VAR. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- kış turizmine katkıda bulunması amacıyla İkizdere de geleneksel duruma getirilen Kayak ve Kar Yürüyüş faaliyetleri Şubat ayında da devam edecek. 11.PETRAN ŞENLİĞİ 3-4 ŞUBAT’TA İlk kez 2007 yılında yapılmaya başlanan PETRAN Kayak Şenliği 4-5 ŞUBAT 2018 günlerinde..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE ŞUBAT AYINDA KAR ŞENLİĞİNE HAZIRLANIYOR

-11 PETRAN KAR ŞENLİĞİ,7.ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN İLGİ VAR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- kış turizmine katkıda bulunması amacıyla İkizdere de geleneksel duruma getirilen Kayak ve Kar Yürüyüş faaliyetleri Şubat ayında da devam edecek.

11.PETRAN ŞENLİĞİ 3-4 ŞUBAT’TA

İlk kez 2007 yılında yapılmaya başlanan PETRAN Kayak Şenliği 4-5 ŞUBAT 2018 günlerinde 11.kez yapılacak. İlk kez 2007 yılında dönemin Rize Valisi Kasım Esen ve Kaymakam Emre Çınar’ın katkı ve destekleriyle başlayan Petran Üzme Tahtası şenliği her yıl dahada büyüyerek yoğun katılımlarla yapılıyor. Meşeköy(PETRAN)da köylüler tarafından kar yağdığında ulaşımda sağlamak amacıyla köylülerin kendileri yaptığı Üzme tahtası denilen kayak çeşitli yerli yabancı kayak severinde ilgisini çekiyor.

7.ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 24-25 ŞUBAT

İkizdere Kaymakamlığı ve Belediyesinin desteği ile 7.kez yapılacak olan Çağrankaya Yaylasına kar yürüyüşü de 24-25 Şubat günlerinde yapılacak. ‘Bir Kış Masalı ’ismiyle bastırılan reklam panolarında duyuruları yapılan 7.Çağrankaya Kar Yürüyüşü karda yürümek isteyen sporcuların çok ilgisini çekiyor. İlçeden Yaylaya yaya yapılan yürüyüş gece yayla evlerinde konaklanarak ertesi gün ilçeye dönüş yapılmak suretiyle sona erecek. Programlar kapsamında birçok sosyal faaliyetler yapılacak.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş