-İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI

-İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI -MÜFTÜ NİZAMETTİN KESKİN İLÇEYE GELEREK GÖREVE BAŞLADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe Müftüsü Hikmet Bektaş’ın Haziran ayında Sinop-Erfelek Müftülüğüne atanmasıyla boşalan İkizdere Müftülüğüne Nizamettin Keskin atandı. İlçeye gelerek görevine başlayan Müftü Nizamettin Keskin ’ilk kez görev için geldiğim İkizdere’de imkânlar ölçüsünde halkımıza hizmetimizi bütün personelimizle yapacağız’dedi.1977 yılında Trabzon-Akçaabat ilçesinde doğan Müftü Nizamettin Keskin,..

Tarih : Okunma : 78 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI

-MÜFTÜ NİZAMETTİN KESKİN İLÇEYE GELEREK GÖREVE BAŞLADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe Müftüsü Hikmet Bektaş’ın Haziran ayında Sinop-Erfelek Müftülüğüne atanmasıyla boşalan İkizdere Müftülüğüne Nizamettin Keskin atandı.

İlçeye gelerek görevine başlayan Müftü Nizamettin Keskin ’ilk kez görev için geldiğim İkizdere’de imkânlar ölçüsünde halkımıza hizmetimizi bütün personelimizle yapacağız’dedi.1977 yılında Trabzon-Akçaabat ilçesinde doğan Müftü Nizamettin Keskin, ilkokulu Akçaabat’ta tamamlayarak hafızlık eğitimine başladı.1991 yılında Vakfıkebir Merkez Kur-an Kursunda hafızlığını tamamladı.1994 de Akçaabat İmam Hatip Ortaokulundan,2004 yılında Lise,2013 yılında da Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.2014 de İmam Hatip olarak Akçaabat ve Of ilçelerinde görev yaptı.2014 de Çarşıbaşı ilçesine Vaaz olarak atandı.2017 de Trabzon Dini Yüksek İhtisası kazanarak 2020 yılında başarıyla mezun oldu. Halen RTEÜ Temel İslami Bilimler Kur-an-ı Kerim Okuma ve Kıraat alanında Yüksek Lisans yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş