İKİZDERE MEYDANI İÇİN GÜZEL ÇALIŞMA

İKİZDERE MEYDANI İÇİN GÜZEL ÇALIŞMA BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ YAPILAN ÇALIŞMA SONRASI İNSANIMIZIN OTURACAĞI GÜZEL BİR YERİMİZ OLACAK’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- İkizdere merkez Camii önünde yapılan meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmanın yakında tamamlanmasıyla ilçe güzel bir meydana kavuşacak. Bu proje İlçenin 30 yıllık hayali olduğunu söyleyen İkizdere MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘’30..

Tarih : Okunma : 29 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE MEYDANI İÇİN GÜZEL ÇALIŞMA

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ’’ YAPILAN ÇALIŞMA SONRASI İNSANIMIZIN OTURACAĞI GÜZEL BİR YERİMİZ OLACAK’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- İkizdere merkez Camii önünde yapılan meydan düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmanın yakında tamamlanmasıyla ilçe güzel bir meydana kavuşacak.

Bu proje İlçenin 30 yıllık hayali olduğunu söyleyen İkizdere MHP li Belediye Başkanı Hakan Karagöz ‘’30 yıllık mazisi olan bir istek gerçekleşiyor. Bu proje tamamlandığında ilçe merkezindeki siluetini olumlu yönde değiştirecek. Projede hayırsever işadamlarımızın katkıları var. Büyük emeği olan Harun ve Halil Tavukçuoğlu’na ve proje’ ye maddi ve manevi katkı sunan ismini sayamayacağımız İkizdere sevdalılarına, hayırsever birçok İkizdereli hemşerilerime İlçem adına minnetimi ve şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş