‘’İkizdere El Ele Temiz Geleceğe’’

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ DAHA TEMİZ İLÇE İÇİN ÇOCUKLARA MEKTUP GÖNDERDİ ‘’İkizdere El Ele Temiz Geleceğe’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe Belediye Başkanı Hakan Karagöz daha temiz bir çevre ve ilçe için çocuklara mektup yazdı. İkizdere MHP ‘li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün sosyal medya sayfasında yayınladığı mektup şöyle. ‘’Sevgili Çocuklar İkizdere’miz ülkemizin en güzel coğrafyalarından birinde..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ DAHA TEMİZ İLÇE İÇİN ÇOCUKLARA MEKTUP GÖNDERDİ

‘’İkizdere El Ele Temiz Geleceğe’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe Belediye Başkanı Hakan Karagöz daha temiz bir çevre ve ilçe için çocuklara mektup yazdı. İkizdere MHP ‘li Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün sosyal medya sayfasında yayınladığı mektup şöyle.

‘’Sevgili Çocuklar

İkizdere’miz ülkemizin en güzel coğrafyalarından birinde yer alıyor.

Binlerce yıllık tarihimiz, eşsiz doğamız, yemyeşil yaylalarımız ve bulutlara erişen doruklarımız var. İlçemiz dünyanın görülmeye değer nadide yerlerinden biri.

Nasıl evimizi, odamızı temiz tutuyorsak yaşadığımız yerin çevre ve doğasını, sokaklarımızı, derelerimizi, parklarımızı da ayni şekilde temiz tutmamız gerekiyor. Bunun için biz büyükler kadar siz sevgili çocuklarımıza da görevler düşüyor.

Bu amaçla ve daha çok sizler için başlattığımız “İkizdere El Ele Temiz Geleceğe” kampanyamıza siz sevgili yavrularımızın katılımı her kesime örnek olacağına, minik yüreklerinizle vereceğiniz desteğin kampanyamızı daha da güçlendireceğine inanıyorum.

Yapacağınız katkılardan dolayı sizlere şimdiden teşekkür ediyor, gözlerinizden öpüyorum’’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş