İKİZDERE DERNEĞİNDE YAYLA- MERA TOPLANTISI

İKİZDERE DERNEĞİNDE YAYLA- MERA TOPLANTISI İSMET KÖSOĞLU ANKARA-Ankara Kızılay’da bulunan Rize-İkizdereliler Derneğinde yapılan toplantıda Rize’deki yayla, mera ve kadastro çalışmalarında yaşanan aksaklıklar ele alındı. Dernek Başkanı Hasan Kösoğlu’ ’ilçemizde yaşanan mera ve yaylalardaki yapılaşmalar konusunda sohbetimiz oldu’’ dedi. Başkan Hasan Kösoğlu’ ’Bugün İkizdere derneğimizde güzel bir sohbetimiz oldu. Konumuz meralar kadastro işleri oldu. Cimil’li hemşerimiz..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE DERNEĞİNDE YAYLA- MERA TOPLANTISI

İSMET KÖSOĞLU

ANKARA-Ankara Kızılay’da bulunan Rize-İkizdereliler Derneğinde yapılan toplantıda Rize’deki yayla, mera ve kadastro çalışmalarında yaşanan aksaklıklar ele alındı. Dernek Başkanı Hasan Kösoğlu’ ’ilçemizde yaşanan mera ve yaylalardaki yapılaşmalar konusunda sohbetimiz oldu’’ dedi.

Başkan Hasan Kösoğlu’ ’Bugün İkizdere derneğimizde güzel bir sohbetimiz oldu. Konumuz meralar kadastro işleri oldu. Cimil’li hemşerimiz Dr. İmdat Beyazpınar başta Cimil olmak üzere bu konu hakkında bölgenin durumu ile ilgili bir sunum yaptı. Katılan hemşerilerime teşekkür ederim. Ankara’da Rize’mizin sesi olmaya devam ediyoruz. Eksikliği hissedilen konuları Ankara’da çözmek isteriz. Doğduğumuz yerlerde ki hemşerilerimize yardımcı olmak istiyoruz. Dr. İmdat Beyazpınar yayla ve mera konusunda, yaşadıkları hukuki süreç ve deneyimlerini bizlerle paylaştı’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş