İKİZDERE-Depremden zarar gören bölgeye Rize İkizdere’den yakacak odun gönderildi.

DEPREM BÖLGESİNE İKİZDEREDEN YAKACAK YARDIMI YARDIMIN ULAŞTIĞI İSLAHİYEDEN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKÜR MEKTUBU GELDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Depremden zarar gören bölgeye Rize İkizdere’den yakacak odun gönderildi. Yakacak yardımı olarak Gaziantep İslâhiye’ye giden bir kamyon odun ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İslahiye’den yazan depremzede Mehmet Emin isimli vatandaş yazdığı kısa bir mektupla Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve İkizdere’ye teşekkür etti…

Tarih : Okunma : 41 Defa Okundu... Yorum Yap

DEPREM BÖLGESİNE İKİZDEREDEN YAKACAK YARDIMI

YARDIMIN ULAŞTIĞI İSLAHİYEDEN BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKÜR MEKTUBU GELDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Depremden zarar gören bölgeye Rize İkizdere’den yakacak odun gönderildi.

Yakacak yardımı olarak Gaziantep İslâhiye’ye giden bir kamyon odun ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İslahiye’den yazan depremzede Mehmet Emin isimli vatandaş yazdığı kısa bir mektupla Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve İkizdere’ye teşekkür etti.

İslâhiye’den gelen mektup

“Hakan başkanım Allah razı olsun arkadaşlar odun kömür yardımını bu saatte ulaştırdılar. Rabbim İkizdere’mizi her türlü afetten korusun. Allah razı olsun İKİZDERE İslahiye Gaziantep ten Mehmet Emin”

Gönderilen yakacak konusunda bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ İkizdere den kardeşimiz Yaşar Aksu kaç gündür kendini parçalıyordu o insanlar orda evlerini, yakınlarını, canlarını kaybetmiş hava soğuk onlara ısınmaları için odun götürmem lazım diye beni aradı başkanım araç hazır odunu da yükledim mazot desteği gerekli dedi. Önce İkizdere Kaymakamımız yakıtın büyük bir bölümünü karşıladı kendi çabası ile etrafındaki hayırseverlerden topladı az bir bölümüne de İkizdere Belediyesi olarak biz destek verdik ve personelimiz İsmail Aksu kardeşimizi de görevlendirdik. Ve emaneti sahiplerine teslim ettiler. Yüce gönüllü kardeşim Yaşar Aksu ve personelimiz İsmail Aksu dönüşe geçtiler. Başta yüce gönüllü kardeşlerim olmak üzere Destek olan tüm güzel yürekli İki Canlarını kaybettiler, evlerini kaybettiler, hayattalar şükür ama hava soğuk barındıkları alanda sobayı tedarik ettiler ancak ısınma sorunu var. Bir şekilde haberdar olduk. İkizdereli hemşerilerime İlçem adına şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş