HİKMET KARAMAN’IN FENER’E İKRAMI!…

Türk spor kamu oyunun gözü önünde uyduruk bir penaltı ile ancak böyle öne geçebilen ve 46 puanlı lider Fenerbahçe…. Ne yalan söyleyelim.. Hakemler maalesef Türk futboluna zarar vermeye devam ediyorlar.  Fenerbahçe’ye  verilen ilk penaltı hem komik, hem yanlış ve hem de düşündürücü. Bence ikinci penaltı da tartışılır. Neyse çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Çünkü bu konuda..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

Türk spor kamu oyunun gözü önünde uyduruk bir penaltı ile ancak böyle öne geçebilen ve 46 puanlı lider Fenerbahçe….

Ne yalan söyleyelim.. Hakemler maalesef Türk futboluna zarar vermeye devam ediyorlar.  Fenerbahçe’ye  verilen ilk penaltı hem komik, hem yanlış ve hem de düşündürücü. Bence ikinci penaltı da tartışılır. Neyse çok ayrıntıya girmek istemiyorum. Çünkü bu konuda spor kamuoyu yeterli aydınlatıldı.

Gelelim maça: Ç. Rizespor da Kweuke’nin yokluğu bariz bir şekilde oyuna yansıdı. Ancak: Hikmet Hoca!… Macera aradı.. Ofansif bir oyuncu olan Sercan’ın sağ bekte ne işi var? Bu mevkide görevini hiçbir şekilde yapamadığı gibi; 2 de penaltıya sebebiyet verdi. Tabii ki Fenerbahçe’nin işini kolaylaştırdı. Yine bugüne kadar Orhan Sağ bekte oynardı. Onu da sağ önde oynattın. O da aralarda kayboldu. Mehmet Akyüz Santrofor’mu oynadı? Sol açık mı oynadı?

Hikmet Hoca.. İkinci yarı az da olsa hatasını anlamış olacak ki; 2. Yarının başlarında birkaç hamleler yaparak başladı. Sağ beke koyduğu Sercan’ı alıp, Orhan’ı asıl mevkisi olan sağ beke çekti. Deniz Kadah’ı ise en uca. Mehmet Şen’i de sağ forvete kaydırdı.

Aklımdayken söyleyeyim, sonra unuturum.. Şu Mehmet Şen ile Ahmet Akyüz bence bu takımda yer bulmamalı. Haaa diyeceksin ki adam mı var? Doğru adam yokluğundan oynatılıyorlar. Çünkü bugüne kadar onlarda ne kadar faydalandı bu takım? Bu soruya cevap veremezsin Hikmet Hoca.. Çünkü malzeme ortada..(PTT’ lik bunlar…)

Sonuç olarak: Bize penaltı verilmiyor diye sızlanan Fenerbahçe’ye al size olmayan iki penaltı. Gözünde doysun karnında…dercesine Hakem Deniz Ateş Bitnel tabii ki imdada yetişti.

Bu maçta görüldü ki; Penaltıları çıkın, kazanmayı hak etmek adına Fenerbahçe bu maçta ne yaptı, ne oynadı?  Kocaman bir ‘’hiç’’..

Ç. Rizespor’un ise ondan geri kalan hiçbir eksiği ve tarafı yok. Ancak daha da kötü dersek yeridir. Çünkü Ç. Rizespor; korkak, beceriksiz, heyecan yapan, ne yaptığını bilmeyen bir futbol ortaya koydu..

Yani: Futbol adına Fenerbahçe kötüydü. Ç. Rizespor daha kötüydü. Hakemler ise her ikizinden daha daha kötüydüler..

Hikmet Karaman’ın transfer isteği hep gündemdeydi yine de gündemde mutlaka haklı olarak olacaktır. Bu konu da kendisini çok haklı buluyorum. Çünkü neredeyse Ligin en kalitesiz orta sahasına sahiptir. Ç. Rizespor da oyun planının anahtarı elbette ki Kweuke’dir. Onun da yokluğu olunca sonuç kaçınılmaz oldu. Demek ki bizden bu kadar…

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş