”herkes kitap okusun yaztatili dolu olsun”

Yaz Futbol Okulu spor eğitimi, kitap okuma ve dinlenme tatil programı çalışmaları ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNDAN KİTAP OKUMA UYGULAMASI Her yıl, ÇAYKUR Spor Futbol Kulübü tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen, “Yaz Futbol Okulu’nda bu yıl; #herkeskitapokusunyaztatilidoluolsun* hashtagı ile başlatılan kitap okuma kampanyası büyük takdir topladı. Bilhassa minik sporcuların aileleri, bu uygulamayı hayata geçiren Çaykurspor Kulübü Futbol..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

Yaz Futbol Okulu spor eğitimi, kitap okuma ve dinlenme tatil programı çalışmaları

ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNDAN KİTAP OKUMA UYGULAMASI

Her yıl, ÇAYKUR Spor Futbol Kulübü tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen, “Yaz Futbol Okulu’nda bu yıl; #herkeskitapokusunyaztatilidoluolsun* hashtagı ile başlatılan kitap okuma kampanyası büyük takdir topladı. Bilhassa minik sporcuların aileleri, bu uygulamayı hayata geçiren Çaykurspor Kulübü Futbol Antrenörü Abdullah Kalafatoğlu’na tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çaykurspor Kulübü Futbol Altyapısı tarafından, 10 yılı aşkındır ücretsiz olarak her yıl okulların yaz tatiline girmesiyle hayata geçirilen alt yaş gruplarının futbolla tanışmasını sağlamak amacıyla açılan; Yaz futbol okuluna bu yıl 125 sporcu kayıt yaptırdı. Geçmiş yıllara oranla bu yıl yoğun ilginin olduğu, Yaz Futbol Okulu spor eğitimi, kitap okuma ve dinlenme tatil programı çalışmalarını, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şenol Birol Amatör Futbol Tesislerinde, Antrenörler Ergün Çakmakçı, Abdullah Kalafatoğlu, Bülent Kazmaz, Şenol Alkan ve Ahmet Mollaibrahimağaoğlu eşliğinde sürdürüyor.

Çaykurspor Kulübü Yöneticileri, “ÇAYKUR Spor tarafından her yıl düzenlenen 2012 – 2013 -2014 -2015 -2016 ve 2017 doğumlu çocuklara yönelik yapılan yaz futbol okulunda spor eğitimi amacının; erken yaş çocukların futbol ile tanışmalarını, kendi öz bakımlarını alışkanlık haline getirmelerini, beslenme alışkanlarından, gün içinde telefon, tablet, bilgisayar kullanımının azaltılmasına, futbol sahalarında topluca nasıl hareket edileceğinden, arkadaşlık ilişkilerinin nasıl düzenleneceğine, her türlü sosyal, zihinsel ve fiziksel alışkanların elde edilmesi gibi çalışmalar yapılmaktadır. Bu yıl tüm sporcuların kitap okuma alışkanlığı kazanması için kitap okuma kampanyası başlatmış olduk. Çocuklarımızın hayatında önemli yer yapan, telefon, tablet ve bilgisayarda zaman geçirmelerinden ziyade kitap okuma alışkanlığı oluşturabilmek adına yaz okuluna katılan sporcu velilerinin de desteği ile “herkeskitapokusunyaztatilidoluolsun” adı altında kitap okuma kampanyası başlattık. Kampanyamız beklediğimizden daha fazla ilgi ve destek gördü, neredeyse tüm çocuklarımız kitap okumaya başladı. Bu açıdan baktığımızda amacımıza ulaşmış olduk. Gelecek günlerde çocuklarımızın okuduğu kitapları birbirleri ile değiştirip paylaşmayı ve iletişimi güçlendirmeyi hedefliyoruz. Amacımız bu kampanyanın büyüyüp ilimizin tamamına yayılmasına öncü olmaktır. Tüm sportif çalışmalarda kulübümüze her daim destek olan, ÇAYKUR Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş