Hentbol Gurup Müsabakaları Başladı

Hentbol Gurup Müsabakaları Başladı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Ardeşen Spor Salonunda düzenlenen, toplam 20 Okul takımının katıldığı Yıldızlar Kız-Erkek Hentbol Gurup Müsabakaları başladı. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Hentbol Gurup Müsabakaları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 yılı okul Sporları faaliyet programında çerçevesinde Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Ardeşen Spor Salonunda düzenlenen, toplam 20 Okul takımının katıldığı Yıldızlar Kız-Erkek Hentbol Gurup Müsabakaları başladı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK yaptığı açıklamasında “ Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kars, Rize, Samsun, Sivas ve Trabzon illerinden katılım sağlayan sporcu ve teknik ekiplere öncelikle başarılar diliyorum.

İlimizde misafir ettiğimiz takımların ilimizin doğal ve kültürel güzelliklerini de görmelerini tavsiye ediyorum. Müsabakaların fair-play anlayışı çerçevesinde son bulmasın temenni ediyorum. dedi.

280 sporcunun katıldığı müsabakalarda guruplarından birinci olarak çıkan takımlar 08-11 Mayısta yapılacak olan Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.GetAttachment (3)

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş