-GÜNEYSU’DA FİZİK TEDAVİ MERKEZİNİN HAVUZU NİYE KAPALI

-GÜNEYSU’DA FİZİK TEDAVİ MERKEZİNİN HAVUZU NİYE KAPALI -HAVUZ KAPALI OLUNCA HASTALARIN TEDAVİ İÇİN MAÇKA’YA GÖNDERİLDİĞİ İDDİASI DOĞRUMU? İSMET KÖSOĞLU RİZE-Güneyse İlçesi’nde 2011 yılında hizmete giren Kızılay Şükrü- Nurten Topçu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki havuzun kapatılması hastaları Maçka’ya yönlendiriyor. En modern tıbbi cihazlarla donatılmış merkez Türkiye’de İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nden sonra Üniversite bünyesindeki ikinci olan..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

-GÜNEYSU’DA FİZİK TEDAVİ MERKEZİNİN HAVUZU NİYE KAPALI

-HAVUZ KAPALI OLUNCA HASTALARIN TEDAVİ İÇİN MAÇKA’YA GÖNDERİLDİĞİ İDDİASI DOĞRUMU?

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Güneyse İlçesi’nde 2011 yılında hizmete giren Kızılay Şükrü- Nurten Topçu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki havuzun kapatılması hastaları Maçka’ya yönlendiriyor.

En modern tıbbi cihazlarla donatılmış merkez Türkiye’de İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nden sonra Üniversite bünyesindeki ikinci olan merkez konumunda.12 Mart 2011 hizmete başlayan merkezde 1 i VİP yatak olmak üzere 14 yatak, 10 tedavi odası, 1 poliklinik odası, tedavi amaçlı kapalı spor salonu, yüzme havuzu ve 75 kişilik konferans salonu bulunmakta.

TEDAVİ AMAÇLI YÜZME HAVUZU KAPALI

Tedavi amaçlı yüzme havuzu ve spor salonunda fizik tedavi uygulaması da yapılan merkezde otistik çocuklara eğitim veren bir bölüm de yer alıyor.

Özellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan ve insanların hayatını olumsuz yönde etkileyip yaşam kalitesini bozan romatizmalı hastalıkların bölgede sık görülmesinden dolayı modern bir fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapılmıştı. Rize Eğitim Araştırma hastanesine bağlı hizmet veren merkezde YÜZME HAVUZUNUN kapalı olmasına bir anlam veremeyen yöre halkı’mademki yüzme havuzu gerekli değildi niye yapıldı. Bazı hastaların Maçka Fizik Tedaviye gönderildiğini duyuyoruz burada havuz var niye çalıştırılmıyor. Yetkilileri bu konuda göreve davet ediyor ve daha dikkatli olmalarını istiyoruz’dediler.

TC. Sağlık Bakanlığı, RTE Üniversitesi ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle hayata geçirilen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bir protokol çerçevesinde, Sağlık Müdürlüğü’nce tüm ekipmanı ve diğer ihtiyaçları sağlanan merkezdeki havuzun sağlık hizmetine yeniden açılması isteniyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş