Gençler, Doğu Türkistan’ın Sesine Ses Verecek

Gençler, Doğu Türkistan’ın Sesine Ses Verecek Çin’in Uygur Türklerine uyguladığı zulme karşı çıkmak, tüm dünyanın yaşanan katliama dikkatini çekmek, ayrıca ifade özgürlüğü adı altında Hz. Peygamberimize yönelik hakaret içeren uygulamaları kınamak amacıyla gençler tarafından ülkemiz genelinde anlamlı bir etkinliğe imza atılıyor. Bu kez, “Doğu Türkistan’ın Sesine Ses Vermek İçin” sloganıyla bir araya gelecek olan gençler,..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

Gençler, Doğu Türkistan’ın Sesine Ses Verecek

Çin’in Uygur Türklerine uyguladığı zulme karşı çıkmak, tüm dünyanın yaşanan katliama dikkatini çekmek, ayrıca ifade özgürlüğü adı altında Hz. Peygamberimize yönelik hakaret içeren uygulamaları kınamak amacıyla gençler tarafından ülkemiz genelinde anlamlı bir etkinliğe imza atılıyor.

Bu kez, “Doğu Türkistan’ın Sesine Ses Vermek İçin” sloganıyla bir araya gelecek olan gençler, 18 Ocak 2015 Pazar günü Türkiye’nin 81 ilinde camileri doldurarak eda edecekleri sabah namazının ardından basın açıklaması yapacaklar. Organizasyon dua ederek tamamlanacak. Rize’deki gençlerin adresi ise, Eski Orta Camii olacak.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş