Genç Atmaca Lider Trabzonspor’u Elinden Kaçırdı 1-1

Genç Atmaca Lider Trabzonspor’u Elinden Kaçırdı 1-1 Çaykur Rizespor (U17) deplasmanda karşı karşıya geldiği Lider Trabzonspor (U17) karşısında mükemmel bir futbol ortaya koymasına rağmen 1-1 berabere kalarak galibiyeti kaçıran taraf oldu. Ligde 1 ve 2. Sırayı paylaşan iki şampiyon adayı Ç.Rizespor ve Trabzonspor Trabzon’da karşı karşıya geldi. Mustafa Yılmazın öğrencileri maçın genelinde üstün olan taraftı…

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

Genç Atmaca Lider Trabzonspor’u Elinden Kaçırdı 1-1

Çaykur Rizespor (U17) deplasmanda karşı karşıya geldiği Lider Trabzonspor (U17) karşısında mükemmel bir futbol ortaya koymasına rağmen 1-1 berabere kalarak galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Ligde 1 ve 2. Sırayı paylaşan iki şampiyon adayı Ç.Rizespor ve Trabzonspor Trabzon’da karşı karşıya geldi.

Mustafa Yılmazın öğrencileri maçın genelinde üstün olan taraftı. İlk yarı yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti .

İkinci devrede yine üstün olan ekip genç Atmaca olmasına rağmen , 65 dakikada gelişen bir atakta Ç.Rizespor (u17) kendi hatasından yediği golle 1-0 mağlup duruma düştü.

Liderlik için mücadele veren Genç Atmaca maçın son dakikalarında attığı golle emeğinin karşılığını aldı .

Bu sonuçla Deplasmanda , bir maçı eksik Trabzonspor’la 1-1 kalarak Genç Atmaca puanını 15 yaparak aranın açılmasını önledi.

Maç öncesi Ç.Rizespor kafilesini çok güzel karşılayıp ağırlayan Trabzonsporlular,nedense 1-1 biten maç sonunda çirkefleşerek aynı hoşgörü ve alakayı takımımıza göstermedi.

Genç Atmaca Haftayı bay geçirecek

HABER:OSMAN KÖSEOĞLU

Rizevizyon özel

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş