GAZETECİ-KAMERAMAN-MUHTAR DUR DURAK BİLMİYOR

– -RİZE-PİRİÇELEBİ MAHALLESİ MUHTARI HACI ALİ GÜNEY ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. İSMET KÖSOĞLU RİZE- 31 Mart yerel seçiminde Merkez Piriçelebi Mahallesi Muhtarı seçilen çiçeği burnunda yeni Muhtar Hacı Ali Güney çalışmalarına hızla başladı. Seçimi kazanmasının ardından çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen 25 yıllık Çay TV. Kameramanı Gazeteci-Muhtar Hacı Ali Güney başlattığı çalışmalarını şöyle sıraladı ’Mahallede..

Tarih : Okunma : 56 Defa Okundu... Yorum Yap

-RİZE-PİRİÇELEBİ MAHALLESİ MUHTARI HACI ALİ GÜNEY ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE- 31 Mart yerel seçiminde Merkez Piriçelebi Mahallesi Muhtarı seçilen çiçeği burnunda yeni Muhtar Hacı Ali Güney çalışmalarına hızla başladı.

Seçimi kazanmasının ardından çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen 25 yıllık Çay TV. Kameramanı Gazeteci-Muhtar Hacı Ali Güney başlattığı çalışmalarını şöyle sıraladı ’Mahallede yolları sokakları köpüklü suyla yıkattık. Mahallede karanlık olan cadde ve sokakların aydınlatılması için çalışma başlattık. ÇEDAŞ ekipleriyle mahallede gezerek aydınlatma yapılacak yerleri belirledik. Sokak ve caddeleri haşerelere karşı ilaçlama yaptık. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi muhtaç 120 aileye gıda yardımı ulaştırmada yardımcı olduk. Mahallede kapalı olan kanalizasyon ve rögarların açılmasına yardımcı olduk. Mahallemiz için bugüne kadar hiç olmayan Muhtarlık Ofisi için Belediyemiz ile çalışmalara başladık. Mahallede bazı sokaklarda olan yol problemiyle ilgili Belediye ile iletişime geçerek konuları takip ediyoruz. Ben muhtar olarak çalışırken yalnız değilim, ekibimle birlikteyim’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş