Fedayi Aksoy Hoca Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısı Eğitimini Gerçekleştirdi

Fedayi Aksoy Hoca Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısı Eğitimini Gerçekleştirdi 3 Çaykur Rizespor ve TÜFAD Rize şubesi iş birliği ile hazırlan “Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısının Teori ve Uygulama Alanında Nasıl İşlerlik Kazanacağı” konulu eğitimler 8 Eylül 2021 Çarşamba günü Rize`de yapıldı. Çaykur Rizespor olarak önceliğimiz eğitim olduğundan, amatör ligler ve tüm futbol faaliyetlerinin başlamak..

Tarih : Okunma : 120 Defa Okundu... Yorum Yap

Fedayi Aksoy Hoca Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısı Eğitimini Gerçekleştirdi

3

Çaykur Rizespor ve TÜFAD Rize şubesi iş birliği ile hazırlan “Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısının Teori ve Uygulama Alanında Nasıl İşlerlik Kazanacağı” konulu eğitimler 8 Eylül 2021 Çarşamba günü Rize`de yapıldı.

Çaykur Rizespor olarak önceliğimiz eğitim olduğundan, amatör ligler ve tüm futbol faaliyetlerinin başlamak üzere olmasından dolayı; Rize ve çevre illerde bulunan Antrenör / Eğitimci ve tüm Teknik Adamları kapsayan “Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısının Teori ve Uygulama Alanında Nasıl İşlerlik Kazanacağı” konulu eğitimler gerçekleştirildi.

 

,


Antrenman Bilgisinin Futbol Pratiğine Katkısı Program Akışı

Eğitimci: Fedayi Aksoy, Rizespor Akademi Direktörü ve TFF Antrenör Eğitimcisi



Tarih: 8 Eylül 2021 Çarşamba

Sabah Oturumu: 10.00

Konu: Teorik Eğitim,

Adres: Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Salonu

Öğlen Oturumu: 14.45

Konu: Uygulama Eğitimi,

Adres: Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş