“EVİNİN SULTANLARI” KADIN VOLEYBOLCULARA MALZEME DESTEĞİ

“EVİNİN SULTANLARI” KADIN VOLEYBOLCULARA MALZEME DESTEĞİ Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evinin Sultanları” voleybol turnuvasında ilçe birincisi olarak İl’de ilçemizi temsil edecek olan “Sılacılar” kadın voleybol takımına Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin tarafından bugün eşofman takımı, forma ve maç aksesuarları hediye edildi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Voleybol takımımız Yusufeli’ni Artvin de ki turnuvada temsil..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

“EVİNİN SULTANLARI” KADIN VOLEYBOLCULARA MALZEME DESTEĞİ

Artvin Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Evinin Sultanları” voleybol turnuvasında ilçe birincisi olarak İl’de ilçemizi temsil edecek olan “Sılacılar” kadın voleybol takımına Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin tarafından bugün eşofman takımı, forma ve maç aksesuarları hediye edildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Voleybol takımımız Yusufeli’ni Artvin de ki turnuvada temsil edecek diyen Başkan Eyüp Aytekin; “Turnuvayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün güzel fikirlerinden bir tanesi olarak görüyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Yusufeli’ni temsil edecek takımımıza da turnuva da başarılar diliyorum. Her smacınız sayı olsun.” dedi.

Karşılaşmalar önümüzdeki hafta Artvin Kapalı Spor Salonunda başlayacak. Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık, Spor Eğitim Uzmanı Ayşe Şeyhoğlu, Gençlik Lideri Sevgi Çaylak ve Yusufeli Belediyesi Spor Koordinatörü Mustafa Nuri Atalay ve takım üyelerinin yer aldığı organizasyon hatıra fotoğrafı ile son buldu. Fotoğraflar: Yusufeli Belediyesi Bası Bürosu

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş