Eski Bakan Osman Aşkın Bak bu tür turnuvalar ile geleceğin yıldızlarının belirleneceğini söyledi

HEPSİ ŞAMPİYON Eski Bakan Osman Aşkın Bak bu tür turnuvalar ile geleceğin yıldızlarının belirleneceğini belirterek “ Rize de bizim dönemlerimizde spor sahalarına büyük önem verildi, burada yaptığımız spor kompleksinden çok sayıda futbolcu yetişeceğine inanıyorum, gelecek nesil oldukça şanslı ve bu şansını iyi kullanmaları gerekiyor” dedi. Mustafa BAYRAK -Gençlikspor il müdürlüğü, ASKF ve Rizespor tarafından ortaklaşa..

Tarih : Okunma : 115 Defa Okundu... Yorum Yap

HEPSİ ŞAMPİYON

Eski Bakan Osman Aşkın Bak bu tür turnuvalar ile geleceğin yıldızlarının belirleneceğini belirterek “ Rize de bizim dönemlerimizde spor sahalarına büyük önem verildi, burada yaptığımız spor kompleksinden çok sayıda futbolcu yetişeceğine inanıyorum, gelecek nesil oldukça şanslı ve bu şansını iyi kullanmaları gerekiyor” dedi.

  • Mustafa BAYRAK

-Gençlikspor il müdürlüğü, ASKF ve Rizespor tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 2 gün süren 2008-2012 doğumlu çocukların katıldığı turnuva spor kompleksinde sona erdi. 12 Takım ve yaklaşık 300 genç yeteneğin katıldığı turnuvada zevkli maçlar çıktı. Genç yaşta çocukların mücadele gücünün yüksek olduğu karşılaşmalarda genç yetenekler kadar antrenörlerde heyecanlıydı.

    Hepsi şampiyon

2 gün süren karşılaşmalarda çocuklar tüm hünerlerini ortaya koydu, yapılan karşılaşmalarda genç yetenekler gelecek için umut verdi. Çaykur un da çay aracının hazır bulunduğu alanda çocuklarını izlemeye gelen ailelerde heyecanlarla tribünlerden çocuklarını izledi, zaman zaman hop oturup hop kalkan aileler çocuklarının galibiyetleri ile sevindi, mağlubiyetleri ile üzüldü.

     Bunlar bizim geleceğimiz

Kupa ve belge törenine katılan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak “ Bu tesisler sizler için, geleceğimiz için, geleceğimizi temsil sizler edeceksiniz, bu tesislerden geleceğin millileri yetişecek, geleceğin futbolcuları yetişecek, bu tur turnuvalar ile yetenekler daha çok ortaya çıkmakta,  iktidarımız döneminde tüm ilçelerimizde ve ilimizde spor tesisleri yaparak gençlerimizi kahve köşelerinden uzaklaştırdık, bu tesislerde boş zamanlarınızı geçirin, spor yapın” dedi.

     Şenol Birol tesisleri

-Osman Aşkın Bak konuşmasında spor kompleksine Rizeli ve eski milli sporcu Şenol Birol isminin verileceğini bu konuda bakanlığa müracaat edildiğini belirterek “  Milli formayı yıllarca giyen ve ülkemiz adına goller atan eski milli sporcumuz Şenol Birol isminin buraya verilmesi için müracaatımızı yaptık, bakanlığın onaylamasını bekliyoruz, bu tesislerden çok sayıda Şenol Birol lar yetişmesini istiyorum” dedi.

    Çelik”  HERKES ŞAMPİYON”

-ASKF Rize Şube Başkanı Ali Çelik ise düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımları ve kulüpleri kutladığını belirterek “ Her zaman amatör sporun yanındayız, Amatörde başlayan spor profesyonelliğe kadar uzanır, bu tür turnuvalarla geleceğin yıldızlarını belirliyoruz, burada şampiyon takım değil, tüm takımlarımızı şampiyon ilan ediyoruz” dedi.

       Kupa ve katılım belgesi verildi

-Turnuvanın son gününde katılım sağlayan kulüplere birer kupa verilmesinin ardından, maçları yöneten hakemler, antrenör, genç yeteneklere birer şilt ve katılım belgesi verildi. Toplu fotoğraf çekimlerinin ardından genç yetenekler dağıldı,

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş