-EFSANE KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKANI ALPER BALCI ÖĞRENCİLERLE ÇÖP TOPLADI

-EFSANE KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKANI ALPER BALCI ÖĞRENCİLERLE ÇÖP TOPLADI -İKİZDERE ESKİ KAYMAKAMLARINDAN ALPER BALCI GÖREV YAPTIĞI YERLERDE İZ BIRAKIYOR İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Ağrı-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı’ nın öncülüğünde, daha temiz bir Diyadin için ilçede çöp toplama etkinliği düzenlendi. Kaymakamlık ve Belediye personeli, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çöp toplama faaliyetinde, gruplara ayrılarak Şehit İlhan..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap

-EFSANE KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKANI ALPER BALCI ÖĞRENCİLERLE ÇÖP TOPLADI

-İKİZDERE ESKİ KAYMAKAMLARINDAN ALPER BALCI GÖREV YAPTIĞI YERLERDE İZ BIRAKIYOR

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Ağrı-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı’ nın öncülüğünde, daha temiz bir Diyadin için ilçede çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Kaymakamlık ve Belediye personeli, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çöp toplama faaliyetinde, gruplara ayrılarak Şehit İlhan Demir Yatılı Bölge Ortaokulu ve TOKİ evleri bölgesinde bulunan çöpler toplandı. Çocukların sağlıklı ve çevreye duyarlı bir birey olarak yetişmesi ve vatandaşların doğaya karşı görev ve sorumluluklarını hatırlatmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte farkındalık olsun diye çöp toplayan Kaymakam Alper Balcı, bir yandan da sohbet ettiği çocuklara ve vatandaşlara çevreyi temiz tutmaları konusunda mesajlar verdi.

Bu gibi etkinlikleri ilerleyen zamanlarda daha çok tertipleyeceklerini söyleyen Kaymakam-Belediye Başkanı Alper Balcı’ daha temiz bir Diyadin için herkesin bu konularda duyarlı olmasını ve vatandaş olarak doğaya karşı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Temiz bir çevrenin herkesin hakkı olduğu ifade ederek çevreyi kirletenleri uygun bir dille uyarmalıyız ifadelerini kullandı. Herkes evinin önünü temiz tutarsa ne çöplük olur ne çöpçüye ihtiyaç kalınır. Bizler bugün öğrencilerimize örnek olacak bir çalışma yaptık’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş