EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI FETHİYE’DE GÖREVİNE BAŞLADI

EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI FETHİYE’DE GÖREVİNE BAŞLADI İSMET KÖSOĞLU FETHİYE-Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı Bakanlık oluruyla atandığı Muğla Fethiye Kaymakamlığında görevine başladı. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın Uşak Vali Yardımcılığına atanmasıyla Kaymakamlık görevini bir süredir Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu vekâleten yürütüyordu. Bakanlık oluru ile Fethiye Kaymakamlığına atanan Ağrı Diyadin..

Tarih : Okunma : 60 Defa Okundu... Yorum Yap

EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI FETHİYE’DE GÖREVİNE BAŞLADI

İSMET KÖSOĞLU

FETHİYE-Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı Bakanlık oluruyla atandığı Muğla Fethiye Kaymakamlığında görevine başladı.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın Uşak Vali Yardımcılığına atanmasıyla Kaymakamlık görevini bir süredir Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu vekâleten yürütüyordu. Bakanlık oluru ile Fethiye Kaymakamlığına atanan Ağrı Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı yeni görevine başladı. Yaptığı başarılı çalışmalar ve ürettiği projelerle mesleğinde efsane Kaymakam olarak haklı bir isim kazanan Kaymakam Alper Balcı 2006-2008 yıllarında görev yaptığı Tunceli Pülümür ilçesinde yılın Kaymakamı seçilmişti.

Asaleten ilk Kaymakamlık görevine Rize İkizdere Kaymakamı olarak 2005 yılında başlayan ve görev yaptığı bölgelerde ‘efsane Kaymakam’ olarak bilinen evli 2 çocuk babası Efsane Kaymakam Alper Balcı’nın Fethiye’de asayiş konusunda önemli çalışma ve başarılara imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş