“DÜŞLER’DE ÇÜRÜR” ROMANI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

“DÜŞLER’DE ÇÜRÜR” ROMANI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU Türkiye’nin tanınan yazarları arasında yer alan Şair ve Roman yazarı F. Eda TOSUN’un, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık tarafından basılan ve kitapevlerinin raflarında yerini alan, “Düşler de Çürür” isimli romanı okuyucularıyla buluştu. Yazar Şair F.Eda Tosun, Edebiyatın bir okyanus olduğunu savunan ve bu okyanustan bir damlaya talip olduğunu ifade eden yazarın ilk..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

“DÜŞLER’DE ÇÜRÜR” ROMANI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

Türkiye’nin tanınan yazarları arasında yer alan Şair ve Roman yazarı F. Eda TOSUN’un, Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık tarafından basılan ve kitapevlerinin raflarında yerini alan, “Düşler de Çürür” isimli romanı okuyucularıyla buluştu.

Yazar Şair F.Eda Tosun, Edebiyatın bir okyanus olduğunu savunan ve bu okyanustan bir damlaya talip olduğunu ifade eden yazarın ilk şiir kitabı, “Işığımsın” 2013 yılında yayımlandı. Yazarın bir hayli beğeni toplayan bu şiir kitabının ardından, ikinci şiiri kitabı olan, “Gül Kokuyorsun” 2014 yılında yayımlanmıştır. Şiir, öykü, deneme ve düz yazıları çeşitli dergilerde yayımlanmaya devam eden yazar, yıllar sonra okuyucularının karşısına ,”Düşler de Çürür” isimli 190 sayfadan oluşan romanıyla çıkmış oldu. HABER:

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş