-DÜN KAYBOLAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK GECEYİ ORMANDA GEÇİRMİŞ

-KAYIP ÇOCUK BULUNDU -DÜN KAYBOLAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK GECEYİ ORMANDA GEÇİRMİŞ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Dün TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın köyü Tulumpınar Köyünde meydana gelen olayda kaybolan 11 yaşındaki İmam Can Kaya sabah erken saatte bulundu. İlçe merkezinde bulunan bir Kur’an kursunda yatılı olarak okuyan öğrenciler piknik içinTulumpınar köyüne gitti. Piknik esnasında Şanlıurfalı 11 yaşındaki kurs..

Tarih : Okunma : 49 Defa Okundu... Yorum Yap

-KAYIP ÇOCUK BULUNDU

-DÜN KAYBOLAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK GECEYİ ORMANDA GEÇİRMİŞ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Dün TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman’ın köyü Tulumpınar Köyünde meydana gelen olayda kaybolan 11 yaşındaki İmam Can Kaya sabah erken saatte bulundu.

İlçe merkezinde bulunan bir Kur’an kursunda yatılı olarak okuyan öğrenciler piknik içinTulumpınar köyüne gitti. Piknik esnasında Şanlıurfalı 11 yaşındaki kurs öğrencisi İmam Can Kaya’nın orada olmadığı görüldü. Kurs hocaları Kaya’yı göremeyince hemen jandarmaya haber verdi. Bölgeye sevk edilen Jandarma Komando Timi, Jandarma Arama Kurtarma ve İkizdere Arama Kurtarma ekipleri ve vatandaşlar arama köpeği Kır ile birlikte gece 00.00’e kadar yaptıkları aramada bir bulguya rastlayamadı.

Sabahın ilk saatlerinde arama çalışmalarının devamı için ilçe merkezinde toplanan ekipler köye doğru yola çıktı. İlçe merkezinden 12 km uzaklıktaki Tulumpınar köyüne hareket halinde olan arama kurtarma ekipleri yolda bir çocuğun kendilerine doğru yürüdüğünü görünce durdu. Dün kaybolan ve 18.00’dan beri aranan İmam Can Kaya olduğu anlaşılan çocuk ekipler tarafından İkizdere Devlet Hastanesine getirildi. Burada ilk kontrolleri yapılan Kaya’nın düşme sonucu açıldığı düşünülen yarası sarıldıktan sonra Rize Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İmam Can Kaya görevlilere piknik esnasında dolaşırken düşüp bayıldığını, uyandığı zaman gece saatleri olduğunu ve ilçe merkezine doğru yürümeye başladığını, bu esnada görevliler tarafından bulunduğunu söyledi. İmam Can Kaya 1 yıldır İkizdere’deki Kur’an kursunda öğrenim görüyor.

İmam Can Kaya’nın babası Fevzi Kaya da oğlunun kaybolduğu haberi üzerine yaşadığı Kayseri’den erken saatlerde Rize’ye geldi. İkizdere’ye geldiği anda çocuğunun bulunduğunu öğrenen Kaya “Çocuğumu gördüm, iyidir Allah’a çok şükür. Ben ne kadar mutlu olduysam bütün ekipler de o kadar mutlu oldular. Sağlık durumunda bir şey yok. Yüksekten düşmüş bayılmış. Uyandığında gece olmuş. Aynı yerde yatmış sabaha kadar, hiçbir yere gitmemiş, korkmamış” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş