DÖRT GOLLÜ GALİBİYET         

DÖRT GOLLÜ GALİBİYET                                          NECATİ DİLİ [email protected] PTT 1.ligde 16. Haftasında Çaykur Rizespor sahasında konuk ettiği Ümraniye sporu 4-0 gibi net skorla yenerek kendi sahasında ilk yarının son maçında taraftarlarına farklı skor ve iyi bir maç izlettiler. Bütün goller ikinci yarıda geldi. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada, gol sesi çıkmazken beklenen goller ikinci yarıda atıldı. Atılan..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

DÖRT GOLLÜ GALİBİYET                                          NECATİ DİLİ

[email protected]

PTT 1.ligde 16. Haftasında Çaykur Rizespor sahasında konuk ettiği Ümraniye sporu 4-0 gibi net skorla yenerek kendi sahasında ilk yarının son maçında taraftarlarına farklı skor ve iyi bir maç izlettiler.

Bütün goller ikinci yarıda geldi. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada, gol sesi çıkmazken beklenen goller ikinci yarıda atıldı. Atılan gollerin hepsi de görülmeye değer gollerdi. Son vuruşlarda mükemmeldi. Kweuke’nin gol perdesini açtığı karşılaşmada son gol vuruşunda perdeyi de Süleyman Koç kapattı.

Gollerdeki asistlerde aynı derecede güzeldi.

Çaykur Rizespor sıralamadan kopmamak için, galip gelmesi gereken bir müsabakaydı. Bana göre ikinci yarıda ortaya koyduğu futbol ile ikinci yarı için Çaykur Rizespor taraftarlarına da ümit verdi.

İkinci yarıda sahada basmadık alan bırakmayan Atmacalar pas trafiğinde başarılıydılar. Topa iyi sahip oldun mu gollerde ardı sıra geliyor. Öyle de oldu.

Atmacalar golleri sıralarken arkamıza yaslanıp rahat maç izledik. Göze hoş gelen iyi bir futbol seyrettik.

Şimdi ilk Yarının sonuna bir hafta kaldı. Deplasmanda alınacak puan veya puanlarla haftayı daha iyi bir yerde kapamak dileğiyle.

Sahada on birde görev alan futbolcuları, oyuna dahil olan oyuncuları başta teknik heyetide alkışlıyorum

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş