DEREPAZARI ÖĞRENİM ÇAĞINDAKİ ÖĞRENCİLER YURDU HİZMETE AÇILDI

DEREPAZARI ÖĞRENİM ÇAĞINDAKİ ÖĞRENCİLER YURDU HİZMETE AÇILDI Rize’nin, Derepazarı İlçesi, Eriklimanı Mahallesi, Değirmenler Mevkiinde hizmete açılan, Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Yurdu, düzenlen sade bir törenle kız öğrencilerin hizmetine açıldı. Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Yılmaz ÇELİK, “Yurdumuzun inşaatına bir yıl önce başladık. 300 metrekare alan üzerinde yer alan yurdumuzu kısa zamanda..

Tarih : Okunma : 55 Defa Okundu... Yorum Yap

DEREPAZARI ÖĞRENİM ÇAĞINDAKİ ÖĞRENCİLER YURDU HİZMETE AÇILDI

Rize’nin, Derepazarı İlçesi, Eriklimanı Mahallesi, Değirmenler Mevkiinde hizmete açılan, Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Yurdu, düzenlen sade bir törenle kız öğrencilerin hizmetine açıldı.

Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği Başkanı Yılmaz ÇELİK, “Yurdumuzun inşaatına bir yıl önce başladık. 300 metrekare alan üzerinde yer alan yurdumuzu kısa zamanda tamamlayarak bu seneki eğitim ve öğretime yetiştirdik. Bu yurdun yapımında maddi ve manevi yardım ve destek veren hayırseverlerin hepsinden Allah razı olsun. 6 kattan oluşan, 70 kişilik ortaöğrenim kız öğrenci yurdumuzda, 4.5.6.7 ve 8’cı sınıf ortaöğrenim öğrencileri kalabileceklerdir. Bugün ülke genelinde bulunan yüzlerce yurtlarımızdaki gibi, yurt öğrencilerimiz için her bir ünitesinde yazlık ve kışlık ısıtma ve soğutma sistemleri, mutfak ve istirahatlerinde kullanılacak tüm araç, gereçler, mobilya ve mefruşatların oldukça kaliteli ve konforlu olmasına dikkat edilmiştir. Öğrencilerimizin başarısı ve rahatı için hiçbir ayrıntıdan kaçılmamıştır. Hayırsever hemşerilerimizden talebimiz, bizlere yurt yapacağımız arsayı göstersinler, öğrenci yurdu ve kursunu yapmak bizdendir. Bu vesileyle hayırsever halkımızın, kurs ve yurtlarımızda eğitim ve öğrenim gören öğrencilerimizin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.

Derepazarı Öğrenim Çağındaki Öğrenciler Yardımlaşma Derneği, Kız Öğrenci Yurdunun açılışına, Rize ve komşu illerde bulunan, Kur-an Kursları ile Öğrenci Yurtlarının çok sayıda yöneticileri, eğitimciler ve Derepazarı ilçesinden çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldılar. Haber: Bayram Ali KavalcıIMG_3685   IMG_3673

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş