Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler

Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler Rize’nin Kalkandere ilçesinde Atatürk İlk okulu öğrencileri depremzede öğrenclier için biriktirdikleri harçlıklarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Mertayak’a teslim ettiler. HABER:ARZU ERBAŞ Yaşanan depremin ardından depremzede öğrenciler için harekete geçen Kalkandere Atatürk İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri harçlıklarını biriktirmeye başladı. Öğrenciler sınıf öğretmeni Mehmet Ali Dabak..

Tarih : Okunma : 9 Defa Okundu... Yorum Yap

Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler

Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler Rize’nin Kalkandere ilçesinde Atatürk İlk okulu öğrencileri depremzede öğrenclier için biriktirdikleri harçlıklarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Mertayak’a teslim ettiler. HABER:ARZU ERBAŞ Yaşanan depremin ardından depremzede öğrenciler için harekete geçen Kalkandere Atatürk İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri harçlıklarını biriktirmeye başladı. Öğrenciler sınıf öğretmeni Mehmet Ali Dabak ile kumbarada topladıkları harçlıklarını İlçe […]

Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler

sharethis sharing button
whatsapp sharing button

Depremzede öğrenciler için harçlıklarını biriktirdiler

Rize’nin Kalkandere ilçesinde Atatürk İlk okulu öğrencileri depremzede öğrenclier için biriktirdikleri harçlıklarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Mertayak’a teslim ettiler.

HABER:ARZU ERBAŞ

Yaşanan depremin ardından depremzede öğrenciler için harekete geçen Kalkandere Atatürk İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri harçlıklarını biriktirmeye başladı. Öğrenciler sınıf öğretmeni Mehmet Ali Dabak ile kumbarada topladıkları harçlıklarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Mertayak’a teslim ettiler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş