DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- 6 Şubatta yaşanan asrın felaketinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Bölgede yiyecek ve gıda sıkıntısı yaşanmaması için birçok il ve ilçeden gönderilen yardımlar devam ediyor. Rize’nin İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde büyük çoğunluğu Lise öğrencileri tarafından hayırseverlerden toplanan gıda maddeleri, kuru yiyecekler deprem bölgesin gönderildi. İkizdere Kaymakamı ve Kalkandere..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- 6 Şubatta yaşanan asrın felaketinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Bölgede yiyecek ve gıda sıkıntısı yaşanmaması için birçok il ve ilçeden gönderilen yardımlar devam ediyor.

Rize’nin İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde büyük çoğunluğu Lise öğrencileri tarafından hayırseverlerden toplanan gıda maddeleri, kuru yiyecekler deprem bölgesin gönderildi. İkizdere Kaymakamı ve Kalkandere Kaymakam Vekili Mustafa Salih Bayram toplanan yardımların gönderilmesi konusunda’’ Kardeş iki ilçe İkizdere ve Kalkandere’nin birlikte yürütmeye devam ettiği yardım programı kapsamında aracımız hazırlanarak yola çıkarılmıştır. Yardım toplama konusunda destek olan Fazliye Hüseyin Turanlı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş