CUMHURİYET KUPASI EN CENTİLMEN TAKIM ÖDÜLÜ “YUSUFELİ BELEDİYESİ MASTERLER FUTBOL TAKIMI”

CUMHURİYET KUPASI EN CENTİLMEN TAKIM ÖDÜLÜ “YUSUFELİ BELEDİYESİ MASTERLER FUTBOL TAKIMI” Antalya ilinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda mücadele eden Yusufeli Belediyesi Masterler Futbol Takımı en centilmen takım ödülünü aldı. Haber: Bayram Ali Kavalcı Ulusal Veteranlar Konfederasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya’da Cumhuriyet şöleninde Karadeniz Bölgesini temsil eden Yusufeli Belediyesi Masterler Takımına en centilmen takım kupasını..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

CUMHURİYET KUPASI EN CENTİLMEN TAKIM ÖDÜLÜ “YUSUFELİ BELEDİYESİ MASTERLER FUTBOL TAKIMI”

Antalya ilinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda mücadele eden Yusufeli Belediyesi Masterler Futbol Takımı en centilmen takım ödülünü aldı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Ulusal Veteranlar Konfederasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya’da Cumhuriyet şöleninde Karadeniz Bölgesini temsil eden Yusufeli Belediyesi Masterler Takımına en centilmen takım kupasını ödülü verdi. Konfederasyon Başkanı Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı adına Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’e kupasını takdim etti.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin;” 19-23 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Cumhuriyet Kupası mücadelelerinde Karadeniz Bölgesini temsil eden futbol takımımızı verdikleri mücadeleler ve örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor, sportif başarılarının yanında Yusufeli insanının naifliğini Antalya’da tüm Türkiye’ye gösterdikleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Organizasyon sonunda Artvin bölgesi Masterler Takımlarından oluşan karma ekip ile gösteri maçı yapıldı. Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı gösteri maçında gelen misafir takımı 3-2 mağlup etti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş