– COVİD-19 İÇİN KONTROLLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

– COVİD-19 İÇİN KONTROLLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR -İKİZDERE KAYMAKAMI CAFER KAYMAKÇI MASKESİ OLMAYAN VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı başkanlığındaki heyet Coronavirüs (Covid – 19) tedbirleri kapsamında İlçe esnaflarını denetleyerek, esnaflara maske, mesafe ve temizlik konularında bilgilendirme yaptı. Kaymakam Cafer Kaymakçı ve beraberindeki heyetin ilçedeki esnafla yaptıkları sohbette alınan tedbirlere muhakkak uyulması..

Tarih : Okunma : 48 Defa Okundu... Yorum Yap

– COVİD-19 İÇİN KONTROLLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

-İKİZDERE KAYMAKAMI CAFER KAYMAKÇI MASKESİ OLMAYAN VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı başkanlığındaki heyet Coronavirüs (Covid – 19) tedbirleri kapsamında İlçe esnaflarını denetleyerek, esnaflara maske, mesafe ve temizlik konularında bilgilendirme yaptı.

Kaymakam Cafer Kaymakçı ve beraberindeki heyetin ilçedeki esnafla yaptıkları sohbette alınan tedbirlere muhakkak uyulması istendi. Kaymakam Cafer Kaymakçı, İlçe Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu ve İlçe Jandarma Komutan vekili Sinan Göksal ile birlikte Coronavirüs (Covid – 19) tedbirlerine yönelik yaptığı denetlemelerde market, fırın, pastane, lokanta ve Cuma Pazarını denetleyerek, çalışanların ve vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyulması yönünde çok dikkatli olmalarını istedi.

Uyulması gereken kuralların bilgilendirmesini yaparak, maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıtımı yapıldı. Son günlerde yurt genelinde artış gösteren Covid-19 için daha etkili ve dikkatli tedbirlerin alınması gerektiğini söyleyen vatandaşlar bizler gerek esnaf gerek vatandaş olarak alınan tedbirlere mümkün olduğunca uymaya çalışıyoruz. İlçemize ilçe dışından gelerek yaylalara çıkan bazı kimselerin taşıyıcı olabileceğini düşünüyoruz, yaylaların daha sıkı takip altına alınarak bilhassa hafta sonları yaylaya gidişlerin olmamasını istediler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş