ÇOCUK DOSTU KAYMAKAM

ÇOCUK DOSTU KAYMAKAM İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral incelemelerde bulunduğu köylerde yakından ilgi gösterdiği çocuklarla kurduğu ilişkiler köylülerin dikkatinden kaçmıyor. Köylerde Ailelerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyerek yakından ilgilenen Kaymakam Hacı Kerim Meral’in çocuklarla ayrı bir diyalog kurarak ilgilenmesi ve onlara hediyeler vermesinden çocuklar çok memnun kalıyor. Kaymakam Hacı Kerim Meral. “Bizlerin görevi devlet..

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇOCUK DOSTU KAYMAKAM

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral incelemelerde bulunduğu köylerde yakından ilgi gösterdiği çocuklarla kurduğu ilişkiler köylülerin dikkatinden kaçmıyor.

Köylerde Ailelerle sohbet edip sıkıntılarını dinleyerek yakından ilgilenen Kaymakam Hacı Kerim Meral’in çocuklarla ayrı bir diyalog kurarak ilgilenmesi ve onlara hediyeler vermesinden çocuklar çok memnun kalıyor. Kaymakam Hacı Kerim Meral. “Bizlerin görevi devlet olarak vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret edip hasbıhal etmek, onları dinlemek, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir. Oyun oynayarak gördüğümüz çocuklar köylerin neşe kaynağı. Bizde hediyeler vererek destek oluyoruz” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş