CENTİLMENCE MÜSABAKA OLMASINI DİLİYORUM

KENDİRLİ BELEDİYESPOR-SALARHASPOR SporToto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı Derepazarı Futbol Sahasında oynanacaktır. Tüm sporsever halkımız bu müsabakaya davetlidir. Müsabakanın ilimize yakışır şekilde centilmence geçmesini temenni ediyorum. Önceden oynanan müsabakalarda ufak tefek olaylar olmuştur ama müsabaka sonucu centilmence bitmiştir. Bu müsabaka umut ediyorum ki dışardaki illere örnek olacaktır. Her iki takımda Rize İlimizi temsil edecek ve..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

KENDİRLİ BELEDİYESPOR-SALARHASPOR SporToto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçı Derepazarı Futbol Sahasında oynanacaktır. Tüm sporsever halkımız bu müsabakaya davetlidir. Müsabakanın ilimize yakışır şekilde centilmence geçmesini temenni ediyorum. Önceden oynanan müsabakalarda ufak tefek olaylar olmuştur ama müsabaka sonucu centilmence bitmiştir. Bu müsabaka umut ediyorum ki dışardaki illere örnek olacaktır. Her iki takımda Rize İlimizi temsil edecek ve sonunda sadece bir takım şampiyon olacak ve İlimizi gelecek yıl ÇAYELİSPOR ile beraber SporToto Bölgesel Amatör Ligde temsil edecektir. KENDİRLİ BELEDİYESPOR başkanı sayın Emrullah SÖNMEZ ve SALARHASPOR Başkanı sayın Bünyamin ARSLAN’ın takımlarına ve taraftarlarına sahip çıkmaları lazımdır. Müsabaka bittikten sonra tesislere ve soyunma odalarına herhangi bir zarar verilmemesini rica ediyorum. KENDİRLİ BELEDİYESPOR Teknik Sorumlusu Ogün KUTLU’dan ve SALARHASPOR Teknik Sorumlusu Önder DEMİR’den takımlarına saha içerisinde sahip çıkmalarını istiyorum.
Bu müsabakayı yönetecek ilimiz dışından gelecek hakem ve gözlemci kardeşlerime başarılar diliyorum. Bende bir eski hakem olarak onlara buradan söylemek istediğim birkaç cümle var. İyi bir müsabaka yönetin, hiçbir tesir altında kalmadan dışarıdan gelen baskılara rağmen müsabakayı iyi bir şekilde yönetin. 
Her iki takım antrenörlerine, idarecilerine, sporcularına, seyircilerine başarılar diliyorum. Allah hepsinin gönlüne göre versin.

Rahmi ASLAN
Derepazarı İlçe Spor Müd

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş