Çaykur’un Duayenlerine Hüzünlü Vefa Gecesi !

Çaykur’un Duayenlerine Hüzünlü Vefa Gecesi ! Çaykur’un Personel Dairesinin iki emektar duayeni Yaşar Temur ve Nusret yazıcılar için çalışma arkadaşları anlamlı bir gece düzenledi Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığında yaklaşık 35 yılı aşkın görev yapan Tahakkuk Şube Müdür Yardımcısı Yaşar Temur’un özel nedenlerinden, Personel Şube Şefi Nusret Yazıcılar’ın yaş haddinden emekliye ayrılması sebebiyle..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

Çaykur’un Duayenlerine Hüzünlü Vefa Gecesi !

Çaykur’un Personel Dairesinin iki emektar duayeni Yaşar Temur ve Nusret yazıcılar için çalışma arkadaşları anlamlı bir gece düzenledi

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığında yaklaşık 35 yılı aşkın görev yapan Tahakkuk Şube Müdür Yardımcısı Yaşar Temur’un özel nedenlerinden, Personel Şube Şefi Nusret Yazıcılar’ın yaş haddinden emekliye ayrılması sebebiyle , Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde 18.02.2015 tarihi akşamında Personel Dairesi Başkanlığı tarafından Veda gecesi yemeği düzenlendi.

Veda yemeği Programına Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay TURNA, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet ÖZGÜMÜŞ ,Personel Daire Başkanı Yusuf Ziya ALİM,Fabrika Müdür ve Yardımcıları,çaykur plaketŞube Müdürçaykur yusuf ziya alimleri ile Personel Dairesinde görev yapan yeni ve eski personeller katıldı.

Program güzel sohbet ve dileklerin olduğu Akşam yemeği ile başladı, yemek sonrası Emekli olan Personellerin özgeçmişleri için hazırlanan biyografik bir foto sunum ile devam etti.Sunum sırasında geçen senelerdeki güzel günlerin hatırlanması duygusal anların yaşanması veda yemeğine ayrı bir güzellik kattı.

Programda Emekli olan Müdür Yardımcısı Yaşar Temur ile Şef Nusret Yazıcılar’a çalışma süresince göstermiş oldukları başarılarından dolayı Çaykur Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU adına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay TURNA,Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet ÖZGÜMÜŞ ve Personel Daire Başkanı Yusuf Ziya ALİM tarafından Plaket ve hediyeler verildi.

Konuşmacıların Emekli Personel arkadaşlarımızın bundan sonraki emeklilik hayatlarını huzurlu, mutlu ve sağlık dolu geçmesi temennileri sonrası Personel Dairesi personellerinin hazırladığı sürpriz emeklilik yaş pastası emekli personeller tarafından kesilerek onları yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarına ikram edildi.

Dostluk ve birlik beraberliğin bir arada olduğu güzel mesajların iletildiği ,duygusal anların yaşandığı veda yemeği bol bol hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra sona erdi.

Çaykur Ailesi olarak Müdür Yardımcısı Yaşar Temur ve Şef Nusret Yazıcılar’a bundan sonraki hayatlarında huzur, mutluluk ve sağlık dolu günler , yıllar geçirmelerini diliyoruz.

Osman KÖSEOĞLU_2010159a_2010102a_2010124a

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş