ÇAYKURSPOR U-14 TAKIMINDA PLAY OF RİZE ŞAMPİYONLUĞU SEVİNCİ

ÇAYKURSPOR U-14 TAKIMINDA PLAY OF RİZE ŞAMPİYONLUĞU SEVİNCİ Rize Amatör 2014-2015 Futbol Sezonunda U-14 Grubu Play-Of Rize mücadelesinde, TFF tarafından gelecek aylarda çekilecek kuralar sonucunda Rize’yi il dışında bölge şampiyonluğu müsabakalarında temsil etme başarısını elde eden, Çaykurspor U-14 takım ve yönetiminde şampiyonluk sevinci ve bölge müsabakalarına hazırlık çalışmaları devam ediyor. Çaykurspor U-14 takımı grubunda Play-Of’a..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKURSPOR U-14 TAKIMINDA PLAY OF RİZE ŞAMPİYONLUĞU SEVİNCİ

Rize Amatör 2014-2015 Futbol Sezonunda U-14 Grubu Play-Of Rize mücadelesinde, TFF tarafından gelecek aylarda çekilecek kuralar sonucunda Rize’yi il dışında bölge şampiyonluğu müsabakalarında temsil etme başarısını elde eden, Çaykurspor U-14 takım ve yönetiminde şampiyonluk sevinci ve bölge müsabakalarına hazırlık çalışmaları devam ediyor. Çaykurspor U-14 takımı grubunda Play-Of’a yükselen Rize’nin bir diğer başarılı takımı Rize Belediyespor’la Derepazarı ilçe stadında beraber kalan Çaykurspor takımı, Rize şampiyonluğunu belirleyecek olan penaltı atışlarının 3’nu gole çevirerek, Rize Şampiyonluğu başarısını yakalayan takım olmuştu. Çaykurspor Kulübü U-14 takımı Antrenörü Yaşar Yüksel; “Gerek takımımız, gerekse rakibimiz kardeş takım Rize Belediyespor ve grubumuzdaki diğer takımlarımız sezon boyunca büyük bir centilmenlik içerisinde, kardeşliğe ve arkadaşlığa örnek olacak davranışlar içerisinde mücadele ettiler. En son rakibimiz olan Rize Belediyespor’u ve grubumuzdaki diğer tüm takımlarımızın sporcu ve teknik adamlarını kulübüm, şahsım ve sporcularım olarak tebrik ediyoruz. Rize ilimizi ve ÇAYKUR’umuz il dışında en iyi şekilde temsil etmek ve bu müsabakalardan Rize’mize yeni bir şampiyonluklar kazandırmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman maddi ve manevi destekleriyle imkan tanıyan, Çaykurspor Kulübü Başkanımız, Çaykur Genel Müdürümüz Sayın imdat Sütlüoğlu’na ve Rize Amatör takımlarına sağlamış oldukları imkanlardan dolayı, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne, Rize ASKF’ye ve Rize TÜFAD’da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kupayı Çaykurspor Kulübümüzün kıymeti Başkanı Sayın Sütlüoğlu’na hediye ediyoruz.

Grubunda namağlup unvanına sahip Rize Şampiyonu Çaykurspor U-14 takımın en son Rize Belediyespor’la oynamış olduğu şampiyonluk maçında arka, arkaya 3 penaltıyı kurtaran Çaykurspor kalecisi Telat İslam Çatan bu sezonun en başarılı kalecisi olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş