ÇAYKURSPOR GÜREŞ MERSİN’DEN İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNÜYOR.

  ÇAYKURSPOR GÜREŞ MERSİN’DEN İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNÜYOR. Çaykurspor Güreş Mersin’de tarih yazdı. İki Türkiye şampiyonu çıkaran, Çaykurspor Güreş takımı sporcularından, Salih Aydın henüz 17 yaşında olmasına rağmen, Grekoromen Büyükler Türkiye Şampiyonasında, Rize’ye ve Kulübü Çaykurspor’a Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı kazanmayı başardı. Çaykursporun diğer bir güreşçisi olan, Uğur Tüfenk’de..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

 

ÇAYKURSPOR GÜREŞ MERSİN’DEN İKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA İLE DÖNÜYOR.

Çaykurspor Güreş Mersin’de tarih yazdı. İki Türkiye şampiyonu çıkaran, Çaykurspor Güreş takımı sporcularından, Salih Aydın henüz 17 yaşında olmasına rağmen, Grekoromen Büyükler Türkiye Şampiyonasında, Rize’ye ve Kulübü Çaykurspor’a Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı kazanmayı başardı. Çaykursporun diğer bir güreşçisi olan, Uğur Tüfenk’de 66 kiloda, Rize’ye ve Çaykurspor Kulübüne Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandıran sporcular oldular.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, 5-8 Mart 2015 tarihlerinde Mersin İli, Servet Tazegül kapalı spor salonunda yapılan, Büyükler Türkiye Grekoromen şampiyonasında altın ve gümüş madalya ile kilolarında iki Türkiye şampiyonu çıkarmayı başardı. Türkiye genelinden 62 güreş kulübünden 500 sporcunun katıldığı müsabakalarda, Türkiye şampiyonu çıkarmayı başaran Çaykruspor takımı Mersin’de, yöneticileri, Antrenörleri, malzemecileri ve onlarca sporcusuyla sevinçlerinden adeta bayram havası yaşadılar.

Çaykurspor Kulübü Grekoromen takımı sporcularından Salih Aydın zorlu mücadelede rakiplerini tek, tek yenerek 80 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Çaykurspor Güreş kulübüne altın madalya kazandırdı. 66 kiloda bir diğer Çaykurspor kulübü güreşçisi Uğur Tüfenk’de Rize’ye ve Çaykurspor’a Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandıran sporcu oldular. Çaykurspor yöneticileri, Mahir Biberoğlu, B.Ali Kavalcı ve Antrenörler Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz ve Hakan Çelik, şampiyonluk sonrasında Mersin’de görev yapan basın mensupların sorularına ortaklaşa verdikleri cevaplarda, “ Uzun zamandır güreş kategorilerinde altyapıya ağırlık vermek kulübümüzün profesyonel sporcu konumuna gelen güreşicilerimizle, geçen ay gençlerde 96 kiloda İbrahim Tığcı sporcumuzla Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanmıştır. Şimdi’de Mersin’de 3 gündür devam eden müsabakalarda ikinci altınımızı ve bir de gümüş madalyamızla, Mersin’de adeta tarih yazdık. Eski ve yeni Güreş Federasyon başkan ve federasyon yöneticilerini, eski dünya ve olimpiyat şampiyonlarımızı, sporcularımızı ve bizleri elde etmiş oldukları başarılardan dolay kutladılar. Sağ olsunlar, var olsunlar. Artık yıllar önce olduğu gibi, Çaykurspor güreş olarak ülkemize ve yeniden dünya’ya olimpiyat şampiyonları yetiştirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu müsabakalarda rakiplerini teker, teker yenerek kulübümüze yıllar sonra altın ve gümüş madalya ile Türkiye şampiyonlukları kazandıran sporcularımızın ve ailelerini candan kutluyoruz. Çalışmalarımızda bizlere her türlü maddi ve manevi desteği veren, Çaykurspor Kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’na teşekkürlerimizi her zaman bir borç biliriz. “dediler. Bu arada güreşe Çaykurspor Kulübünde başlayan, Dünya Grekoromen Şampiyonu, Ak Parti TraIMG_2028bzon Milletvekili aday adayı Milli Güreşci, Selçuk Çebi, Çaykursporlu Grekoromen Büyükler Türkiye Şampiyonu Salih Aydın ve Uğur Tüfenk’i yalnız bırakmayarak onların bu büyük sevinçlerine ortak oldu. Kendisinde güreş hocası olan Çaykurspor’un Antrenörü Rüstem Koyuncu’yu ve diğer Çaykurspor Antrenörlerini tebrik etti. Haber: Bayram Ali Kavalcı- MERSİN

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş