ÇAYKUR’DAN KIZILAY’A BAYRAMLIK KAN BAĞIŞI

ÇAYKUR’DAN KIZILAY’A BAYRAMLIK KAN BAĞIŞI Rize Kızılay Kan Bağış Merkezi Ekibi, Kurban bayramı öncesi, Çaykur Genel Müdürlüğü Merkez Binası girişinde gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına, Çaykur Genel Müdürlüğü çalışanları yoğun ilgi gösterdiler. Rize Kızılay Kan Bağışı Merkezi görevlileri, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” ve “Bağışlanan bir kan, kurtarılan üç candır” sloganıyla bugün, Çaykur Genel Müdürlüğümüz ana..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR’DAN KIZILAY’A BAYRAMLIK KAN BAĞIŞI

Rize Kızılay Kan Bağış Merkezi Ekibi, Kurban bayramı öncesi, Çaykur Genel Müdürlüğü Merkez Binası girişinde gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasına, Çaykur Genel Müdürlüğü çalışanları yoğun ilgi gösterdiler.

Rize Kızılay Kan Bağışı Merkezi görevlileri, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” ve “Bağışlanan bir kan, kurtarılan üç candır” sloganıyla bugün, Çaykur Genel Müdürlüğümüz ana binasında misafir bekleme merkezinde yapmış olduğumuz çalışma sonucunda, her zamanki gibi bugünde onlarca kan bağış yapan ve bizleri bağrına basan, sadece verdikleri kan bağışlarıyla değil, yakın ilgi ve örnek misafirperverliklerinden dolayı, Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu ve tüm personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dediler.

Kızılay Rize Şube Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, “Çaykur Bölgemizin ve bölge insanımızın en önemli, en faydalı kurumlarından birisi olarak, Türk Kızılay’ının gönlünde çok önemli bir yeri vardır. Rize Kızılay Kan bağış Merkezi Ekibimizi, gerek ÇAYKUR Genel Müdürlüğü yönetim binasında, gerekse, Çaykur’un tüm fabrikalarında çalışan personellerinin merkezimize her zaman açılan kapılarının ardından bağışlamış oldukları kanlarla, bizlere can katmaktadırlar. Bu kan bağışı ve diğer maddi ve manevi hizmetlerinden dolayı, başta, Çevre Eski Bakanımız, Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu’na ve personeline Türk Kızılay’ı ve Kızılay Rize Şubesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Rize Kan Bağış Merkezimiz olarak bu yılkı hedefimiz geçen yıl rekor olarak elde etmiş olduğumuz 11 bin kan ünitesini aşmak ve yeni bir rekor kırmaktır. Bu yılkı kan bağış rakamımız 7700 rakamlarına ulaşmıştır. Rizeli kıymetli hemşerilerimin devam eden bu kan bağışlarıyla, Rize’mizi yine en çok kan bağışı yapılan şehirlerarasına inşallah çıkarmış olacağız. Mübarek kurban bayramı vesilesiyle çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve Kızılay’a kan bağışında bulunan halkımızın kurban bayramlarını kutlar, ailece sağlık ve afiyet içinde mutlu bayramlar dileriz. ”dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraflar: Mehmet Kaptan Erbaş.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş