ÇAYKUR TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİ İLLERE İFTAR SONRASI SICAK ÇAY İKRAMI

ÇAYKUR TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİ İLLERE İFTAR SONRASI SICAK ÇAY İKRAMI Türkiye için en üzücü günün başlangıcı olan, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen asrın en büyük depreminden etkilenen illere ilk günden itibaren gece ve gündüz sıcak çay ikramında bulunan Çaykur’un bu hizmeti Ramazan iftarından sonrada ayında da devam ediyor. Çay İşletmeleri..

Tarih : Okunma : 13 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR TARAFINDAN DEPREM BÖLGESİ İLLERE İFTAR SONRASI SICAK ÇAY İKRAMI

Türkiye için en üzücü günün başlangıcı olan, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen asrın en büyük depreminden etkilenen illere ilk günden itibaren gece ve gündüz sıcak çay ikramında bulunan Çaykur’un bu hizmeti Ramazan iftarından sonrada ayında da devam ediyor. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından depremin yaşandığı şehirlerde ki, binlerce afetzede vatandaşa ve beraberinde bölgede deprem çalışmalarını yürütmekte olan binlerce görevliye iftar sonrasında sıcak çay ikramı verilmeye devam ediliyor.

Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya ALİM, “Ülkemizi yasa boğan asrın bu büyük depreminin ilk gününden itibaren teşekkülümüz olarak hemen harekete geçtik. İlimizde bulunan ve tüm Türkiye’yi gezen tanıtımı ve sıcak çay ikramı yapan TIR’ımızı ve diğer küçük ölçekli çay ikram araç ve stantlarımızı hemen bölgeye sevk ettik. Deprem bölgesindeki en yakın Çaykur Bölge Müdürlüklerimiz ve Çaykur bayilerimiz görevli elamanlarımızla birlikte depremin meydana geldiği illerde ki en yoğun noktalarda sıcak çay ikramı için seferber olduk. O günden bugüne değin, bölgedeki çalışmalarımız devam etmektedir. Mübarek ramazan ayının başlamasıyla birlikte deprem bölgesindeki afetzede vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalara iftar sonrası sıcak çay ikramında bulunma çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu bölgelerde çalışmalarını yürütmekte olan görevlilere sıcak çay ikram servisi yapılmaktadır. İftarın ardından görevlilerimiz tarafından stantlarımızdan ramazanının sonuna kadar her akşam binlerce bardak sıcak çay dağıtımı yapmaya devam edeceğiz. Anadolu’nun bağrından çıkmış milli ve yerli ülkemizin en tanınmış dünya markası olan Çaykur Kurumu olarak, Türk insanının vazgeçilmez içeceklerinin başında yer alan çayımızla milletçe acısını yaşandığımız, devlet ve millet el ele hızla acıların iyileştirildiği bu üzüntülü mübarek günlerde depremzede ve bölgedeki görevlilerin içini ısıtmaya ve dualarını almaya devam edeceğiz. Çaykur olarak bu zamana kadar deprem bölgesindeki iller bulunan herkese 15 milyondan fazla sıcak çay ikramında bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Allah bir daha ülkemize ve milletimize böyle kederli günler yaşatmasın. Bu vesileyle, deprem bölgesi şehirlerde yaşayan kıymetli vatandaşlarımızın, tüketicilerimizin, üreticilerimizin, çalışanlarımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum. “ dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş