ÇAYKUR RİZESPORDA YENİ İMZALAR

ÇAYKUR RİZESPORDA  YENİ TRANSFERLER DE İMZALAR ATILDI Mehmet Cengiz Tesislerinde sabah yapılan imza törenine yöneticilerimiz, Ömer Faruk Ofluoğlu, Aykut Ferah, Bekir Mete ve Mehmet Erdoğan, yer aldı. Yeni transferler, Teddy Chevalıer, Nika Dzalamıdze, Patryk Tuszynskı ve Charles Itandje’ın tanıtımı yapıldıktan sonra yöneticiler ve oyuncular medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Belçika’nın Kortrijk takımından transfer edilen 28.06.1987 Fransa..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPORDA  YENİ TRANSFERLER DE İMZALAR ATILDI

Mehmet Cengiz Tesislerinde sabah yapılan imza törenine yöneticilerimiz, Ömer Faruk Ofluoğlu, Aykut Ferah, Bekir Mete ve Mehmet Erdoğan, yer aldı. Yeni transferler, Teddy Chevalıer, Nika Dzalamıdze, Patryk Tuszynskı ve Charles Itandje’ın tanıtımı yapıldıktan sonra yöneticiler ve oyuncular medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Belçika’nın Kortrijk takımından transfer edilen 28.06.1987 Fransa doğumlu hücum oyuncusu Teddy Chevalıer ile 3 yıllık,

Polonya’nın Jagiellonia Bialystok takımından transfer edilen 06.01.1992 Gürcistan doğumlu orta saha oyuncusu Nika Dzalamıdze ile 4 yıllık,

Polonya’nın Jagiellonia Bialystok takımından transfer edilen 13.12.1989 Polonya doğumlu hücum oyuncusu Patryk Tuszynskı ile 3 yıllık,

Yunanistan’ın Paok takımından transfer edilen 02.11.1982 Fransa doğumlu kaleci Charles Itandje ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş