Çaykur Rizespor çift antremanla devam ediyor

 Bu haftayı her gün çift antrenman ile geçirmeye devam eden Çaykur Rizesporumuz; sabah antrenmanını teknik patron Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptı. 11.00’de başlayan antrenmanımız; Takım Dinamiğine yönelik eğlenceli ısınma, Pas Çalışması, Dar Alan Oyun ve Aerobik Koşu içeriğiyle 70 dakika sürdü. Günün ikinci antrenmanı 18.00’da başlayacak. Profesyonel futbolcumuz Umar Aminu’nun; Mart ayında geçirdiği..

Tarih : Okunma : 64 Defa Okundu... Yorum Yap

 Bu haftayı her gün çift antrenman ile geçirmeye devam eden Çaykur Rizesporumuz; sabah antrenmanını teknik patron Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptı. 11.00’de başlayan antrenmanımız; Takım Dinamiğine yönelik eğlenceli ısınma, Pas Çalışması, Dar Alan Oyun ve Aerobik Koşu içeriğiyle 70 dakika sürdü. Günün ikinci antrenmanı 18.00’da başlayacak.
Profesyonel futbolcumuz Umar Aminu’nun; Mart ayında geçirdiği ameliyat sonrasında başka bir operasyona gerek duyulmamış olup tedavi süreci devam edmektedir.

Bazı haber kanallarında yer alan “yeniden ameliyat olmuştur” şeklindeki açıklamalar doğru değildir. Futbolcumuz; Rize’de sağlık ekibimiz eşliğinde terapi ve rehabilitasyon sürecine devam etmektedir.

Saygılarımla;

Prof. Dr. Hasan TÜRÜT
Çaykur Rizespor Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş