ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI ANTRENÖRLERİ OGÜN KUTLU ( 4 )

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI ANTRENÖRLERİ OGÜN KUTLU ( 4 ) İlk sayımızda Alt yapının antrenörlerinden Ömer Tornacı hocamızla söyleşimiz vardı. Bu yazımızda Ogün Kutlu hocamıza yer ayırdık. Dördüncü sayımızda amatörün içerisinde olan futbol aşıklarından Çaykur Rizespor alt yapısında görev yapan Antrenör arkadaşlarımızdan ya ptığımız söyleşilere yer vermeye çalışacağız. Bu sayımızda Çaykur Rizespor alt yapıda görev..

Tarih : Okunma : 307 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPI ANTRENÖRLERİ

OGÜN KUTLU ( 4 )

İlk sayımızda Alt yapının antrenörlerinden Ömer Tornacı hocamızla söyleşimiz vardı. Bu yazımızda Ogün Kutlu hocamıza yer ayırdık.

Dördüncü sayımızda amatörün içerisinde olan futbol aşıklarından Çaykur Rizespor alt yapısında görev yapan Antrenör arkadaşlarımızdan ya ptığımız söyleşilere yer vermeye çalışacağız.

Bu sayımızda Çaykur Rizespor alt yapıda görev yapan arkadaşlarımızdan Ogü n Kutlu hocamıza yer verdik Her hafta değişik konuklarımız olaca k tır.

OGÜN KUTLU KİMDİR?

1964 yılında Rize de dünyaya gelen Ogün Kutlu, 1976 senesinde 12 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında minik takımda futbola başladı. Sırasıyla aralıksız olarak Çaykur Rizespor alt yapısında bulunan bütün takımlarda forma giyerek 1982 senesinde A takıma yükseldi.

1986 yılında ikinci ligde Osmaniye spora transfer olan Kutlu, daha sonra Bayrampaşa, Cizre spor, Rizespor, Polatlı spor, Sincan spor olmak üzere 10 yıl profesyonel olarak futbol oynadı.

Futbolu bıraktıktan sonra 1197 senesinde antrenörlük yapmaya başladı. UEFA A diplomasına sahip olan Kutlu aralıksız 20 yıldır ( 14 yılı Çaykur Rizespor’da 6 yıl Çay sporda ) antrenörlük yapan Ogün Kutlu aktif olarak Çaykur Rizespor alt yapısında göreve devam ediyor. 18 yıllık evliliğinde 2 erkek çocuk sahibi olan Kutlu nun bir oğlu Çaykur Rizespor U-15 takımında oynamaktadır

HAZIRLAYAN: NECATİ DİL İ

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş