ÇAYKUR RİZESPOR 19 2 – 2 DENİZLİ SPOR 19

ÇAYKUR RİZESPOR 19 2 – 2 DENİZLİ SPOR 19 Rize Mehmet tesislerinde oynanan U-19 müsabakasında Çaykur Rizespor ve Denizli spor 2-2 berabere kaldılar Çaykur Rizespor U-19 takımı oynadığı 10 maçta üç mağlubiyet altı beraberlik alırken birde galibiyet aldı. Denizli spor ilk yarıda gollerini atarken Çaykur Rizespor 45 dakikada attığı gol ile soyunma odasına 2-1 mağlup..

Tarih : Okunma : 94 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPOR 19 2 – 2 DENİZLİ SPOR 19

Rize Mehmet tesislerinde oynanan U-19 müsabakasında Çaykur Rizespor ve Denizli spor 2-2 berabere kaldılar Çaykur Rizespor U-19 takımı oynadığı 10 maçta üç mağlubiyet altı beraberlik alırken birde galibiyet aldı.

Denizli spor ilk yarıda gollerini atarken Çaykur Rizespor 45 dakikada attığı gol ile soyunma odasına 2-1 mağlup olarak gitti.

İlk yarıda 17 dakikada Yusuf İnanır takımını deplasmanda 1-0 galip duruma getirdi. İki dakika sonra Mehmet Uluman skoru 2-0 yaptı. Çaykur Rizespor 45. Dakikada Burak Topalın kullandığı penaltı vuruşuyla skor 1-2 oldu. İlk yarı Denizli sporun 2-1 galibiyetiyle sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya 2-1 mağlup olarak Çıkan Atmacalar 55. Dakikada Özgür Kutlu ile skoru 2-2 yaparak beraberliği sağladı. Müsabaka 2-2 sona erdi. Beş beraberliği bulunan atmacalar aldığı bu beraberlikle beraberlik serisini altıya çıkardı. Müsabakaya her iki takımda şu on birle sahaya çıktılar.

STAT: MEHMET CENGİZ TESİSLERİ

HAKEMLER: FEVZİ UZUN – FAİK SANCAKTUTAN – ÜNAL BAŞAR – 4. H: KERİM UZUN –

DENETCİ: ÖMER ÇELİK

GÖZLEMCİ: BARIŞ TURAN

ÇAYKUR RİZESPOR U 19: Emre, Mehmet, Emirhan, Batuhan, Doğukan, Utku, İlhan, Enes, Özgür, Burak, Abdullah

TEKNİK SORUMLU: MUHARREM VEZİR

DENİZLİ SPOR U-19: Emre, Ahmet, Emre Yıldırım, Emirhan, Burak, Yusuf, Mehmet, Alaattin, Hüseyin, Deniz, Ferhat

TEKNİK SORUMLU: VURAL YİĞİT

HABER: İLYAS YILMAZ

MODERATÖR: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş