ÇAYKUR KEMALPAŞA ÇAY FABRIKASİ YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR HALE GETİRİLİYOR

ÇAYKUR KEMALPAŞA ÇAY FABRIKASİ YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR HALE GETİRİLİYOR Çaykur Genel Müdürlüğünden kamuoyuna yapıla bilgilendirme duyurusunda, Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan, Çaykur’un en eski fabrikalarından olan, Çaykur Kemalpaşa Çay Fabrikasının bir kısmında bir kaç gün önce meydana gelen yangın, Artvin, Kemalpaşa ve Hopa itfaiyelerinin müdahalesi sonucunda yangının çıktığı noktadan, başka bir noktaya sıçramadan söndürülmüştü. HABER:..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR KEMALPAŞA ÇAY FABRIKASİ YAŞ ÇAY KAMPANYASINA HAZIR HALE GETİRİLİYOR

Çaykur Genel Müdürlüğünden kamuoyuna yapıla bilgilendirme duyurusunda, Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan, Çaykur’un en eski fabrikalarından olan, Çaykur Kemalpaşa Çay Fabrikasının bir kısmında bir kaç gün önce meydana gelen yangın, Artvin, Kemalpaşa ve Hopa itfaiyelerinin müdahalesi sonucunda yangının çıktığı noktadan, başka bir noktaya sıçramadan söndürülmüştü.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden Kamuoyuna yapılan bilgilendirme açıklamasında; Artvin’in Kemalpaşa İlçesi Çaykur Çay fabrikasında sabah saatlerinde sebebi henüz belli olmayan nedenlerden dolayı tasnif bölümünde meydana gelen yangın gelen yangın daha fazla büyümden Artvin il merkezi, Kemalpaşa ve komşu ilçe itfaiyelerin müdahalesiyle bir kaç saat içinde yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştü. Çay tasnif bölümü, elektrik tesisatları ve bazı bantlar zarar görerek kullanılmaz hale gelmişti. Ambar stokumuzun çok az olması nedeni ile az miktarda bigbag çuval çay zarar görmüştür. Yangının meydana geldiği bölümlerde yapılan soğutulma çakılmalarının tamamlanmasının ardından yangında hasar gören bölümlerde yenileme ve tamir çalışmalarına başlandı. Geçe, gündüz devam eden bu çalışmalarımız sonucunda fabrika, 2023 yılı yaş çay 1. sürgün yaş çay alımı hasadına yetişmiş olacaktır. Bu vesileyle üreticilerimiz ve tüketicilerimizin ramazan aylarını tebrik ediyoruz.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş